Bli med inn i maskinrommet hos Heidelberg

PUBLISERT: 21 august 2023
OPPDATERT: 21 august
Interesserte Heidelberg-kunder på et tidligere arrangement i Wiesloch-Walldorf. Foto: Søren Winsløw

Heidelberg har de siste årene utmerket seg med å invitere kunder innenfor dørene, dels for å vise frem nye produkter og løsninger, men også for å vise og diskutere fremtidige muligheter.

Dette har skjedd med arrangementer som Label Days, Packaging Days, Prinect User Days og Commercial Days, som er rettet mot hvert sitt segment. Nå står Commercial Days igjen for døren. Commercial Days er spesielt rettet mot trykkerier med daglig produksjon av kommersielle oppgaver. Commercial Days arrangeres 25. og 26. september på Heidelbergs anlegg i Wiesloch-Walldorf.

Ny digital printer og front-end

Arrangementet starter 25. september på ettermiddagen, da Heidelberg presenterer den nye digitalprinteren Versafire LP, som er en ny toppmodell innen tonerskrivere. Den inkluderer en rekke innovasjoner som utvidede diagnose- og vedlikeholdsprogrammer samt bedre kvalitet på et bredere spekter av medier. Men ifølge Brian Thorsgaard Hansen fra Heidelberg i Danmark er det største gjennombruddet fra Heidelbergs side at man kan presentere en helt ny frontend – Prinect Digital Front End 2 (DFE).

– Dette er en nyutviklet DFE som kjører i såkalt native-modus. Sammen med den massive datakraften er dette en DFE som virkelig kan presse alt gjennom. Og så fungerer det helt sømløst med Prinect-arbeidsflyten.

Brian forklarer at DFE, sammen med Prinect-arbeidsflyten, kan bruke Heidelbergs Smart Automation, som leser tekststrenger i koden som kommer inn i systemet og automatisk kaller opp funksjonene som adresseres. Du trenger ikke å sette opp lange hot-mappe-sekvenser som filene må passere gjennom.

Det handler om å gjøre kundene skarpere

Dagen etter er det fullt program hvor du har mulighet til å velge mellom en rekke ulike temaer etterfulgt av omvisning og demonstrasjoner. Om morgenen kan du for eksempel oppleve hvordan Prinect er knyttet til Heidelbergs Kundeportal og høre om fremtidsvisjonene.

Det er også demonstrasjoner og diskusjoner om automatisering av utskrift og etterbehandling samt beste praksis rundt forbruksvarer.

– Det handler om å gi kundene verktøyene som gjør dem skarpere i konkurransen, forklarer Brian Thorsgaard Hansen.

Alle maskiner i demosenteret vil være bemannet og det vil derfor være mulig å ta en prat med spesialistene på alle områder. Dagen avsluttes med en fabrikkomvisning.

Heidelbergs norske forhandler er Luth Gruppen AS.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Strategiarbeid og styrevalg på landsmøtet i Alta

Årets landsmøte i Grafisk Bransjeforening ble avholdt i Alta 1.-3. september. Miljø, bærekraft og sikkerhet var gjennomgående temaer, men innspill til strategiplanen som styret arbeider med var også et viktig innslag i programmet.
styremedlemmer1

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small