Effektfullt og PVC-fritt hos Papyrus

PUBLISERT: 21 august 2023
OPPDATERT: 23 august
Stellan Pehrson (t.v.) sier han gleder seg til å møte kundene og vise hva selskapet har gjort siden forrige messe. Foto: Arkiv/Claes Nordström

Produkter og bruksmuligheter innen viscom, kombinert med wrappingfolier i Omega-Skinz-serien som er utviklet ut fra brukernes ønsker. Papyrus understreker dette litt ekstra på sin stand under messen.

– Sign&Print er samlingspunktet vi har i den grafiske bransjen (…), og vi synes det er viktig å være der for å kunne møte kundene våre og samtidig vise frem det vi har gjort siden forrige messe, sier Stellan Pehrson , KAM-selger og forretningsutvikler i Papyrus om selskapets engasjement.

Han forteller at Papyrus i lang tid har tilpasset sortimentet slik at det skulle være moderne og attraktivt og rettet mot hele den grafiske bransjen.

Foliene i Omega-Skinz-serien er tilgjengelig i en rekke farger og skal gi kule effekter.

– Papyrus har fortsatt sin utvikling der vi bruker styrken til vår «kjernevirksomhet» og bygger på utvalget i de segmentene av det grafiske markedet det er vekst i. Det er viktig å kunne levere raskt og at vi da har de sentrallager for Norden i Borås er en fantastisk mulighet for både oss og våre kunder.

I fjor ble Omega-Skinz lansert, en serie print- og innpakningsfolier med tilhørende laminater fra belgiske Grafityp. Hele utvalget av medier for storformatsprint har vært tilgjengelig i Sverige siden i vinter gjennom Papyrus. Foliene er tilgjengelige i en rekke farger og med effektive alternativer som metalliske eller perlemorpigmenter. Under Sign&Print Scandinavia, 19.–21. september, kan besøkende se eksempler på hvordan disse ser ut i virkeligheten.

– Vi skal vise hvor enkel vår PVC-frie PU50-innpakningsfolie er å jobbe med, men også den nye Omega-Skinz-serien. Hele serien er laget ut fra brukernes ønsker, så man kan si at det er innpakningene selv som har laget Omega-Skinz, noe jeg synes er veldig spennende, men selvfølgelig også en stor fordel.

Hvorfor bør messebesøkende komme til standen deres?

– Vi vil ha en åpen stand med gode muligheter for sosial interaksjon hvor man kan diskutere alt fra produkter og bruksmuligheter innen viscom til valg av papir eller papp til ulike emballasjeapplikasjoner, alt dette med Papyrus sine kunnskapsrike medarbeidere på stedet. Vi vil også ha kaffe eller annen forfriskning for de som har lyst, sier Stellan Pehrson.

Fotnote: Den skandinaviske grafiske messen Sign&Print Scandinavia finner sted 19.-21. september. Det er gratis å besøke messen, alle seminarer og aktiviteter. Besøkende registrerer seg gratis på messens nettsted.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676