Effektfullt og PVC-fritt hos Papyrus

PUBLISERT: 21 august 2023
OPPDATERT: 23 august
Stellan Pehrson (t.v.) sier han gleder seg til å møte kundene og vise hva selskapet har gjort siden forrige messe. Foto: Arkiv/Claes Nordström

Produkter og bruksmuligheter innen viscom, kombinert med wrappingfolier i Omega-Skinz-serien som er utviklet ut fra brukernes ønsker. Papyrus understreker dette litt ekstra på sin stand under messen.

– Sign&Print er samlingspunktet vi har i den grafiske bransjen (…), og vi synes det er viktig å være der for å kunne møte kundene våre og samtidig vise frem det vi har gjort siden forrige messe, sier Stellan Pehrson , KAM-selger og forretningsutvikler i Papyrus om selskapets engasjement.

Han forteller at Papyrus i lang tid har tilpasset sortimentet slik at det skulle være moderne og attraktivt og rettet mot hele den grafiske bransjen.

Foliene i Omega-Skinz-serien er tilgjengelig i en rekke farger og skal gi kule effekter.

– Papyrus har fortsatt sin utvikling der vi bruker styrken til vår «kjernevirksomhet» og bygger på utvalget i de segmentene av det grafiske markedet det er vekst i. Det er viktig å kunne levere raskt og at vi da har de sentrallager for Norden i Borås er en fantastisk mulighet for både oss og våre kunder.

I fjor ble Omega-Skinz lansert, en serie print- og innpakningsfolier med tilhørende laminater fra belgiske Grafityp. Hele utvalget av medier for storformatsprint har vært tilgjengelig i Sverige siden i vinter gjennom Papyrus. Foliene er tilgjengelige i en rekke farger og med effektive alternativer som metalliske eller perlemorpigmenter. Under Sign&Print Scandinavia, 19.–21. september, kan besøkende se eksempler på hvordan disse ser ut i virkeligheten.

– Vi skal vise hvor enkel vår PVC-frie PU50-innpakningsfolie er å jobbe med, men også den nye Omega-Skinz-serien. Hele serien er laget ut fra brukernes ønsker, så man kan si at det er innpakningene selv som har laget Omega-Skinz, noe jeg synes er veldig spennende, men selvfølgelig også en stor fordel.

Hvorfor bør messebesøkende komme til standen deres?

– Vi vil ha en åpen stand med gode muligheter for sosial interaksjon hvor man kan diskutere alt fra produkter og bruksmuligheter innen viscom til valg av papir eller papp til ulike emballasjeapplikasjoner, alt dette med Papyrus sine kunnskapsrike medarbeidere på stedet. Vi vil også ha kaffe eller annen forfriskning for de som har lyst, sier Stellan Pehrson.

Fotnote: Den skandinaviske grafiske messen Sign&Print Scandinavia finner sted 19.-21. september. Det er gratis å besøke messen, alle seminarer og aktiviteter. Besøkende registrerer seg gratis på messens nettsted.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Tredobbelt med nyheter og fullspekket timeplan

Norske Print Supplies kommer til Stockholm og Sign&Print-messen for blant annet å presentere tre nye varemerker i sin portefølje. Men også for kanskje å finne nye medarbeidere.
Fredrik-och-Gaute-Print-Supplies-1024x684 (1)

ECO3: Komplett prepress-løsning til flexo

ECO3, tidligere kjent som Agfa Offset Solutions, går inn i flexo-verdenen. På Labelexpo vil de demonstrere en helt ny portefølje for flexo-segmentet.
eco3

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small