Europapremiere for Ricohs nye flaggskip

PUBLISERT: 28 august 2023
OPPDATERT: 30 august
Det blir Europapremiere for den nye Pro C9500-serien på messen. Det kan også bli flere premierer hvis alt går på skinner, sier Karl Elias. Foto: Pressebilde

Ricoh kommer til Sign&Print-messen sammen med en helt rykende fersk nyhet innen arkproduksjon, Pro C9500 tonerserien med tilhørende etterbehandling, som stilles ut i Europa for første gang.

Karl Elias, Ricoh Sverige.

Ricohs nye flaggskip i tonersegmentet, Pro C95-serien, ble lansert på slutten av sommeren og får sin europeiske messedebut under Sign&Print Scandinavia. Det blir vist med en etterbehandlingsløsning fra Plockmatic.

– Den tekniske utviklingen innen arkmatede maskiner med toner fortsetter og har derfor fortsatt en viktig rolle når det gjelder overgang fra offsettrykk til digitalt, sier Karl Elias, salgsansvarlig hos Ricoh Sverige.

– Maskinene våre er utrolig fleksible når det kommer til mediehåndtering. Konvolutter, strukturert og ulike typer syntetisk materiale, de fleste kan kjøres i våre maskiner og vi kan også håndtere utfallende trykk, noe som letter produksjonen. Vi ser at mange kunder kjøper større og raskere utstyr for å kunne møte kortere leveringstider, noe som har blitt en viktig faktor i dag.

Ifølge Karl Elias kan det også komme flere produktnyheter, hvis alt går på skinner før messen.

«Ønsker å være nær kunden»

Sommeren 2022 kjøpte Ricoh den grafiske virksomheten til Quadient, og utvidet dermed tilbudet når det gjelder etterbehandlingsutstyr. På messen vil det blant annet vises produkter fra Duplo og Multigraf.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print-messen?

– Vi ønsker at kundene våre skal klemme, kjenne og se våre nye maskiner for å bestille en demomulighet hos oss i Solna. Vi ser på det som en fin mulighet til å møte eksisterende og nye kunder på messen. Vi vil gjerne være tett på kundene, sier Karl Elias.

Fotnote: Den skandinaviske grafiske messen Sign&Print Scandinavia finner sted 19.-21. september. Det er gratis å besøke messen, alle seminarer og aktiviteter. Besøkende registrerer seg gratis på messens nettsted.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1