3x hurtigere DTF-print

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 30 august
Foto: Pressebilde.

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.

Etter lanseringen av den første DTF-skriveren, TxF150-75, i april 2023, ble salget av produktet generelt godt mottatt, skriver Mimaki i en pressemelding. På den annen side mottok de mange forespørsler fra markedet om å øke produktiviteten, og basert på deres forretningsfilosofi om å «prompte levere produkter som tilfredsstiller kunder», lanserer de nå, bare fem måneder senere, TxF300-75. Den er utstyrt med samme funksjoner som den eksisterende modellen TxF150-75, men med betydelig økt produktivitet.

Skriveren er i likhet med forgjengeren utstyrt med en resirkulasjonsfunksjon for å hindre at den hvite fargen stopper dysene. De andre fargene er «avgasset» og leveres i aluminiumsposer. Mimakis egne farger er ECO-Pass-sertifisert, slik at de trykte tekstilene kan få OEKO-TEX-merket.

For å oppnå mest mulig uavbrutt produksjon er skriveren også utstyrt med Mimakis Nozzle Check Unit (NCU) og Nozzle Recovering System (NRS), som sjekker og regulerer dysene slik at det ikke oppstår striper i utskriften.

TxF300-75 er lansert i august 2023 og selges til produsenter av tekstilapplikasjoner, som polyester- og bomulls-T-skjorter, tøyvesker, etc.

Mimaki leverer en integrert skriver-, farge- og programvareløsning. I tillegg har de en rekke anbefalinger angående spesifikasjonene til DTF-film, smeltepulver, pulverpåføringsutstyr, etterbehandlingsmaskiner og varmepresser.

Et DTF-trykksystem gjør det mulig å trykke på et bredere spekter av stoffer som bomull, blandet stoff og polyester, selv på mørkt stoff.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Summa øker mulighetene med en ny skjæreplotter

Selv om en skjæreplotter kanskje ikke er det mest sexy på skiltmarkedet, er den et uunnværlig verktøy. Summa oppgraderer sin mest populære modell for å gi kundene raskere produksjon og nye muligheter.
summa_SClass3

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small