3x hurtigere DTF-print

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 30 august
Foto: Pressebilde.

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.

Etter lanseringen av den første DTF-skriveren, TxF150-75, i april 2023, ble salget av produktet generelt godt mottatt, skriver Mimaki i en pressemelding. På den annen side mottok de mange forespørsler fra markedet om å øke produktiviteten, og basert på deres forretningsfilosofi om å «prompte levere produkter som tilfredsstiller kunder», lanserer de nå, bare fem måneder senere, TxF300-75. Den er utstyrt med samme funksjoner som den eksisterende modellen TxF150-75, men med betydelig økt produktivitet.

Skriveren er i likhet med forgjengeren utstyrt med en resirkulasjonsfunksjon for å hindre at den hvite fargen stopper dysene. De andre fargene er «avgasset» og leveres i aluminiumsposer. Mimakis egne farger er ECO-Pass-sertifisert, slik at de trykte tekstilene kan få OEKO-TEX-merket.

For å oppnå mest mulig uavbrutt produksjon er skriveren også utstyrt med Mimakis Nozzle Check Unit (NCU) og Nozzle Recovering System (NRS), som sjekker og regulerer dysene slik at det ikke oppstår striper i utskriften.

TxF300-75 er lansert i august 2023 og selges til produsenter av tekstilapplikasjoner, som polyester- og bomulls-T-skjorter, tøyvesker, etc.

Mimaki leverer en integrert skriver-, farge- og programvareløsning. I tillegg har de en rekke anbefalinger angående spesifikasjonene til DTF-film, smeltepulver, pulverpåføringsutstyr, etterbehandlingsmaskiner og varmepresser.

Et DTF-trykksystem gjør det mulig å trykke på et bredere spekter av stoffer som bomull, blandet stoff og polyester, selv på mørkt stoff.

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik