Fresende nyhet avsløres på messen

PUBLISERT: 4 september 2023
OPPDATERT: 4 september
Laget på Alvøen: Patrik Kivistö, Johan Millby, Katarina Andersson Millby, Hendrik Fasmer.

Alvøen, som selger frese- og skjæreutstyr, kommer til Kistamässan med et fullt utstyrt MultiCam Apex 3R og interessante eksempler på bruksområder. Pluss en hemmelig nyhet.

Norske Alvøen har siden 1985 levert, installert og betjent MultiCams CNC frese- og skjærebord her hjemme. Siden 2019 har selskapet hatt et svensk datterselskap som tidligere i år fusjonerte med CNC Sweden.

– Fusjonen til et selskap med komplett løsning for frese- og skjæreutstyr er i full gang. Dette inkluderer maskinsalg, service, rådgivning, salg av fresestål samt annet tilbehør og forbruksvarer, sier Johan Millby, Sverigesjef for Alvöen.

Svenske Alvøen bringer en fullt utstyrt MultiCam Apex3R med verktøyveksler, pneumatisk, oscillerende og fast, tangentiell kniv og kamera til messen.
Uvanlige applikasjoner

På standen under Sign&Print Scandinavia blir det kutte- og freseaksjon.

– De besøkende vil få se nye, spennende og litt mer uvanlige applikasjoner blandet med mer konvensjonelle jobber. Maskinen vi tar med er en fullt utstyrt MultiCam Apex3R med verktøyveksler, pneumatisk, oscillerende og fast, tangentiell kniv og kamera. Vi har også med oss ​​et utvalg av vårt brede utvalg av førsteklasses fresestål fra Crown Norway.

– For første gang på Alvøen vil vi vise robuste, brukervennlige plastbøyemaskiner fra nederlandske Shannon Machines. Vi vil demonstrere hvordan du enkelt kan brette og bøye for eksempel akrylplater til et enkelt skilt eller visittkortholder. Det kan være et par nyheter til som har premiere og som vi holder hemmelig frem til messen!

Mye som skjer

Mye har skjedd på svenske Alvöen den siste tiden. Fusjonen med CNC Sweden har betydd flere endringer for selskapet og en klar investering fremover.

– Vi er nå under ett tak i nye, friske lokaler med showroom mellom Borås og Gøteborg. Nysatsingen innebærer også et større lager og et utvidet tjenestetilbud. I tillegg har vi et tettere samarbeid med teknikere tilgjengelig både i Bergen og i Sarpsborg på grensen Sverige/Norge. Vi kan også presentere en ny nettside med nettbutikk og har store planer for videreutvikling når det gjelder produktsiden, sier Johan Millby.

Hvorfor velger dere å stille ut på Sign&Print-messen?

– Det er en fin mulighet til å møte både gamle og nye kunder og samarbeidspartnere. Vi ser frem til morsomme, givende dager med utveksling av ideer og mye inspirasjon!

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Strategiarbeid og styrevalg på landsmøtet i Alta

Årets landsmøte i Grafisk Bransjeforening ble avholdt i Alta 1.-3. september. Miljø, bærekraft og sikkerhet var gjennomgående temaer, men innspill til strategiplanen som styret arbeider med var også et viktig innslag i programmet.
styremedlemmer1

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small