ECO3: Komplett prepress-løsning til flexo

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 6 september 2023
OPPDATERT: 6 september
Foto: Pressebilde.

ECO3, tidligere kjent som Agfa Offset Solutions, går inn i flexo-verdenen. På Labelexpo vil de demonstrere en helt ny portefølje for flexo-segmentet.

Basert på deres mangeårige ekspertise innen prepress til offset, tilbyr ECO3 nå en komplett løsning for flexo-verdenen. ECO3 vil tilby et komplett prepress-system for flexo, fra redigering av designerens illustrasjoner og bildekvalitetsforbedring til trykklare vannbaserte flexoplater.

– De totale kostnadene for det åpne systemet vårt vil være spesielt attraktivt for de etikettrykkerne som vurderer å ta inn prepress som en intern aktivitet i stedet for å måtte stole på eksterne tjenesteleverandører, forklarer Guy Desmet, markedssjef i ECO3 og legger til:

– Med vår mange års erfaring har ECO3 en dokumentert merittliste i å veilede og støtte kunder som må gjennom det viktige steget i deres reise mot bærekraftig vekst.

Å ha en integrert og komplett prepress-løsning fra én enkelt leverandør fjerner mange bekymringer for trykkerier. ECO3 investerte mye FoU for å tune inn programvare, film, plate og utstyr slik at den høyeste platekvaliteten nå kan oppnås med en miljøvennlig løsning.

Systemløsningen som ECO3 lanserer inkluderer Amfortis skybasert prepress-programvare, Amfortis Editor for redigering og klargjøring av illustrasjonene, Amfortis PlateAssembler for optimal utgivelse og Amfortis Bridge som er «broen» mellom de enkelte programvaredelene.

I tillegg vil det være SPIR@L screening for best bildegjengivelse og GridTune for optimal fargeveiledning og økt utskriftsbredde.

Blant forbruksmateriellet finner du Magis 830nm sensitiv tørrfilm og Magis vannbaserte flexoplater og på utstyrssiden er det Magis DI imager, Magis Laminator, Magis Aqueous Processor og Magis EDLF Finishing utstyr.

Frederik Dehing, salgssjef i ECO3 sier:

– Mens selskapet vårt har en global rekkevidde med direktesalg, service og applikasjonssjefer i mer enn 30 land, vil vi i første omgang fokusere på Europa og Sør-Amerika. Vårt primære mål er etikettsegmentet, men det er vår ambisjon å vokse i denne bransjen, både i geografi og applikasjoner.

Hele løsningen, inkludert programvaredemonstrasjoner, vil vises på Labelexpo, i Hall 5 Stand 5C31.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik