ECO3: Komplett prepress-løsning til flexo

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 6 september 2023
OPPDATERT: 6 september
Foto: Pressebilde.

ECO3, tidligere kjent som Agfa Offset Solutions, går inn i flexo-verdenen. På Labelexpo vil de demonstrere en helt ny portefølje for flexo-segmentet.

Basert på deres mangeårige ekspertise innen prepress til offset, tilbyr ECO3 nå en komplett løsning for flexo-verdenen. ECO3 vil tilby et komplett prepress-system for flexo, fra redigering av designerens illustrasjoner og bildekvalitetsforbedring til trykklare vannbaserte flexoplater.

– De totale kostnadene for det åpne systemet vårt vil være spesielt attraktivt for de etikettrykkerne som vurderer å ta inn prepress som en intern aktivitet i stedet for å måtte stole på eksterne tjenesteleverandører, forklarer Guy Desmet, markedssjef i ECO3 og legger til:

– Med vår mange års erfaring har ECO3 en dokumentert merittliste i å veilede og støtte kunder som må gjennom det viktige steget i deres reise mot bærekraftig vekst.

Å ha en integrert og komplett prepress-løsning fra én enkelt leverandør fjerner mange bekymringer for trykkerier. ECO3 investerte mye FoU for å tune inn programvare, film, plate og utstyr slik at den høyeste platekvaliteten nå kan oppnås med en miljøvennlig løsning.

Systemløsningen som ECO3 lanserer inkluderer Amfortis skybasert prepress-programvare, Amfortis Editor for redigering og klargjøring av illustrasjonene, Amfortis PlateAssembler for optimal utgivelse og Amfortis Bridge som er «broen» mellom de enkelte programvaredelene.

I tillegg vil det være SPIR@L screening for best bildegjengivelse og GridTune for optimal fargeveiledning og økt utskriftsbredde.

Blant forbruksmateriellet finner du Magis 830nm sensitiv tørrfilm og Magis vannbaserte flexoplater og på utstyrssiden er det Magis DI imager, Magis Laminator, Magis Aqueous Processor og Magis EDLF Finishing utstyr.

Frederik Dehing, salgssjef i ECO3 sier:

– Mens selskapet vårt har en global rekkevidde med direktesalg, service og applikasjonssjefer i mer enn 30 land, vil vi i første omgang fokusere på Europa og Sør-Amerika. Vårt primære mål er etikettsegmentet, men det er vår ambisjon å vokse i denne bransjen, både i geografi og applikasjoner.

Hele løsningen, inkludert programvaredemonstrasjoner, vil vises på Labelexpo, i Hall 5 Stand 5C31.

Les videre

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi konstatere.
HP-vdx

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small