Mer "smell" i fargene med ny maskin

PUBLISERT: 8 september 2023
OPPDATERT: 8 september
Ståle Jacobsen (t.v.) og Kim Haugland med den nye maskinen.

Info Skilt i Knarrvik like utenfor Bergen har investert i en Roland TrueVIS VG3-640, som er tredje generasjon i VG-serien. Den nye maskinen skal brukes til spesialjobber, som bilder med høy kvalitet.

– Maskinen er en erstatning av en gammel maskin, innbyttekampanje. Den nye maskinen gir større fleksibilitet og gir oss flere produksjonslinjer, det er viktig for oss å kunne opprettholde to produksjonslinjer. Den har også flere egenskaper enn den gamle, sier Ståle Jacobsen på Info Skilt og fortsetter:

– Den har mer «smell» i fargene og de popper bedre. Det er bedre fargedybde og rett og slett bedre farger og fargegjengivelse. Vi har god erfaring med Roland-maskiner fra tidligere. Den forrige ruslet og gikk veldig lenge.
Maskinen var en innbyttehandel og ble levert av Spandex på slutten av sommeren. Det var viktig for Info Skilt ved avgjørelsen at dette er en utprøvd maskin og uten barnesykdommer.

– Den nye maskinen frigjør mye kapasitet på den andre maskinen. Den skal brukes til spesialjobber, bilder med høy kvalitet. Det dreier seg om print på litt lerret, vegg, skilt og alt av folie.
Ståle Jacobsen har allerede oppdaget flere fordeler med maskinen:

– Det er lite svinn av folie på den nye maskinen, det er også en viktig faktor. Den printer rett på fra første centimeter. Det blir mye svinn hvis man må bytte medie/folie ofte.

 

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik