Print Supplies håper på suksess i nabolandet

Foto: Anja Degerholm
PUBLISERT: 25 september 2023
OPPDATERT: 25 september
Gjengen som representerte Print Supplies på messen, fra venstre: Gaute N. Wagtskjold, Sebastian Erliksson, Fredrik Roswall og Freddy Opheim. Foto: Anja Degerholm

Live-foliering og flere produktinnovasjoner var i rampelyset på standen til Print Supplies. Med sin deltakelse på Sign&Print Scandinavia går den norske fullserviceleverandøren inn på det svenske markedet.

– Vi føler at vi har kommet langt på det norske markedet og nå ønsker vi også å prøve å gi de svenske kundene samme service. Vi håper å bli en betydelig aktør i Sverige, sier administrerende direktør Fredrik Roswall.

Dette betyr lanseringen av en svensk nettbutikk hvor hele utvalget av Print Supplies er tilgjengelig, med priser i svenske kroner og svensk moms. Det skal være enkelt for kunden å bestille, og med sin norske suksessoppskrift er håpet å lykkes også i nabolandet.

– Vi har et bredt produktspekter, et gigantisk lager og våre stikkord er orden og reda. Det er slik vi har lykkes.

Flere nyheter ble presentert på messen, blant annet PWF (Platinum Wrapping Film), som er et tysk merke som tilbyr folier i iøynefallende farger. De har også et begrenset utvalg der enkelte farger kun selges i volum tilsvarende 60 innpakket biler.

En steinbeskyttelsesfolie (PPF) som Print Supplies har solgt med suksess hjemme i Norge ble også vist. Ifølge Fredrik Roswall er den slitesterk og kan brukes i flere år. Han anbefaler imidlertid de som vurderer å foliere med dette produktet å ta et kurs på Print Supplies Academy, for å øke muligheten for å få et profesjonelt resultat.

I løpet av de tre messedagene ble det tilbudt bilfoliering live med en instruktør som Print Supplies samarbeider med når de organiserer folieringskursene sine.

– Han har fått stående ovasjoner og applaus fra publikum, det har aldri skjedd før på en messe, sier Fredrik Roswall og oppsummerer messen som «helt fantastisk».

Under messen har det rullet en timeplan med demonstrasjoner av foliering, deriblant med produkter fra Avery Dennison og Mactac.

Les videre

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

"Uventet kraftig" markedsnedgang på papirprodukter

Eksportnedgangen i masse- og papirmarkedet er nå et faktum, skriver Skogsindustrierna i sin siste kvartalsrapport. Den økonomiske situasjonen påvirker etterspørselen etter grafisk papir i takt med at annonsemarkedet bremser opp. Men det er tegn til bedring.
pappersindustrierna-1024x683

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682