Utvider serviceteamet og satser på maskinvarer

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 9 oktober 2023
OPPDATERT: 9 oktober
Spandex serviceteam: Anders Walaker, Geir Anders Ahlgreen, Tore Aaserud og Bjørn-Viggo Stenhaug Halvorsen.

Spandex ønsker å bygge og videreutvikle sin satsing på maskinvarer og service. Av den grunn har de ansatt to nye medarbeidere til serviceteamet sitt. I tillegg begynner en ny salgssjef i oktober, og 9. november inviterer de til åpent hus i Larvik.

– Vi ønsker å være en samarbeidspartner med våre kunder, fremfor bare å være en leverandør, og vi ser satsningen på maskinvarer som en del av å levere en komplett løsning til våre kunder. Både maskinvarer og medier. Vi ser det som en del av prosessen, sier Tormod Bergstøl, markedsansvarlig i Spandex.

Øke kapasiteten på service

Spandex har nå fire dedikerte medarbeidere til service og salg på maskinvare-siden. Fra før av jobber Tore Aaserud med salg av maskiner og Anders Walaker med service og opplæring på maskiner. De har nå fått to nye kollegaer: Geir Anders Ahlgreen, som kommer fra bransjen i tilsvarende stilling og har 12 års erfaring, og Bjørn-Viggo Stenhaug Halvorsen som har jobbet i bransjen i imponerende 31 år. Og i oktober kommer en ny salgssjef med på laget.

– Vi vil styrke og øke kapasiteten på service, tilstedeværelse og administrasjon. Vi ønsker å gi kundene våre en smidigere og enklere kundeopplevelse.

– Geir Anders, tidligere servicetekniker, vil stå for administrasjon av oppdrag og innkommende forespørsler. I tillegg vil han kunne opptre som en førstelinje support. Kanskje han kan løse problemet der og da, enten på telefon eller digitalt. Dermed slipper våre to teknikere ute på oppdrag å motta telefoner, mens de er på serviceoppdrag for andre kunder.

En samarbeidspartner – ikke bare leverandør

Serviceteamet leverer maskiner og service til hele landet. Det handler om salg og installasjon av maskiner, preventiv service, service og reparasjoner av maskiner, support og opplæring på stedet eller digitalt. De tilbyr også rådgivning til kunder om hvordan kundene kan få hjelp med å løse utfordringer tilpasset deres produksjon og behov.

– Vi har muligheten til å prøve materialene på egne maskiner og finne ut hva som fungerer og hva som eventuelt ikke fungerer. Du kjøper ikke en tilfeldig folie fra oss, men en som er tilpasset din maskin.

Hva håper dere satsingen vil føre til?

– Vi håper vi kan hjelpe kundene våre til å bli mer effektive og unngå maskinstopp eller andre produksjonsproblemer ved å dele vår kunnskap og erfaring. Det er derfor vi samler og tilbyr en bredere erfaring og kompetanse. Vi ønsker å være ett kontaktpunkt og være en samarbeidspartner fremfor å bare være en leverandør, både på maskinvarer og medier, sier Tormod Bergstøl.

Spandex har åpent hus i Larvik, torsdag 9. november, hvor de kommer til å presentere maskinvare-nyheter.

Les videre

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Merkur Grafisk investerer i storformat med oppkjøpet av Printing

Stadig flere kunder etterspør produkter knyttet til storformattrykk. Det sier Kjetil Sjøeng, daglig leder ved Merkur Grafisk. For å utvide både kompetansen og maskinparken i storformat ble det tidligere i høst klart at Merkur-gruppen går inn som majoritetseier i Printing AS.
Kjetil 1

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Vellykket reise fra broker til eget trykkeri

Alfa Trykk ble startet for ti år siden, da som printbroker. Siden for tre år siden produseres en stor del av trykksakene i egen regi og det har vært en flying start.
Chris Andre

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682