Prisregn over Canons storformatsproduksjon

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 11 oktober 2023
OPPDATERT: 11 oktober
Canons Colorado M-serie vant i kategorien Roll-to-Roll/Hybrid/Flatbed New Technology ved Printing United Alliance Pinnacle Awards.

Canon tok storeslem i konkurransen Printing United Alliance Pinnacle Awards. Selskapet sto for ikke mindre enn syv utmerkelser for sin storformatproduksjon.

Den årlige amerikanske konkurransen er en av de største for trykkrelatert teknologi og produkter. Canon tok hjem seks seire i produktkategoriene og en seier i teknologikategorien.

– Canons tilnærming til forskning og utvikling i markedet for storformatgrafikk er drevet av behovene til brukerne våre, som vi hele tiden prøver å lære av. Disse prisene er bevis på vår kundesentrerte tilnærming og bekrefter virkningen av disse innovative løsningene på våre kunders selskaper, sier Mathew Faulkner, EMEA Director, Marketing and Innovation, Wide Format Printing Group hos Canon Europe i en pressemelding.

Hvitt blekk sjarmerte juryen

Colorado M-serien vant kategorien Roll-to-roll/hybrid/flatbed ny teknologi. Canon var best i alle fem kategoriene for UV/latex-flatbed med sine Arizona-skrivere. Med sitt unike hvite UV gel-blekk vant selskapet også Pinnacle-teknologiprisen.

Colorado M-serien er en fullstendig modulær rullematet skriver med to hastighetskonfigurasjoner og et alternativ for hvitt UV-gelblekk. Ifølge Canon gir blekkets unike sammensetning stramme, ugjennomsiktige hvite bilder i færre serier og med færre produksjonsproblemer, mindre dyserengjøring og annet vedlikeholdsbehov som ofte forbindes med hvitt blekk.

Canon deltok i konkurransen med fem av sine Arizona-skrivere og vant i alle kategorier.

Alle Canons vinnere:

Colorado M Series – Roll-to-Roll/Hybrid/Flatbed ny teknologi

Vitt UVgel blekk – Pinnacle teknologipris.

Arizona 135 GT – UV/latex flatbed (under 100 000 USD)

Arizona 1380 GTF – UV/latex flatbed ($100K – $200K)

Arizona 1380 XTF – UV/latex flatbed + hvit ($100K – $200K)

Arizona 2380 GTF – UV/latex flatbed ($200K – $500K)

Arizona 2380 XTF – UV/latex flatbed + hvit ($200K – $500K)

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo