Prisregn over Canons storformatsproduksjon

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 11 oktober 2023
OPPDATERT: 11 oktober
Canons Colorado M-serie vant i kategorien Roll-to-Roll/Hybrid/Flatbed New Technology ved Printing United Alliance Pinnacle Awards.

Canon tok storeslem i konkurransen Printing United Alliance Pinnacle Awards. Selskapet sto for ikke mindre enn syv utmerkelser for sin storformatproduksjon.

Den årlige amerikanske konkurransen er en av de største for trykkrelatert teknologi og produkter. Canon tok hjem seks seire i produktkategoriene og en seier i teknologikategorien.

– Canons tilnærming til forskning og utvikling i markedet for storformatgrafikk er drevet av behovene til brukerne våre, som vi hele tiden prøver å lære av. Disse prisene er bevis på vår kundesentrerte tilnærming og bekrefter virkningen av disse innovative løsningene på våre kunders selskaper, sier Mathew Faulkner, EMEA Director, Marketing and Innovation, Wide Format Printing Group hos Canon Europe i en pressemelding.

Hvitt blekk sjarmerte juryen

Colorado M-serien vant kategorien Roll-to-roll/hybrid/flatbed ny teknologi. Canon var best i alle fem kategoriene for UV/latex-flatbed med sine Arizona-skrivere. Med sitt unike hvite UV gel-blekk vant selskapet også Pinnacle-teknologiprisen.

Colorado M-serien er en fullstendig modulær rullematet skriver med to hastighetskonfigurasjoner og et alternativ for hvitt UV-gelblekk. Ifølge Canon gir blekkets unike sammensetning stramme, ugjennomsiktige hvite bilder i færre serier og med færre produksjonsproblemer, mindre dyserengjøring og annet vedlikeholdsbehov som ofte forbindes med hvitt blekk.

Canon deltok i konkurransen med fem av sine Arizona-skrivere og vant i alle kategorier.

Alle Canons vinnere:

Colorado M Series – Roll-to-Roll/Hybrid/Flatbed ny teknologi

Vitt UVgel blekk – Pinnacle teknologipris.

Arizona 135 GT – UV/latex flatbed (under 100 000 USD)

Arizona 1380 GTF – UV/latex flatbed ($100K – $200K)

Arizona 1380 XTF – UV/latex flatbed + hvit ($100K – $200K)

Arizona 2380 GTF – UV/latex flatbed ($200K – $500K)

Arizona 2380 XTF – UV/latex flatbed + hvit ($200K – $500K)

Les videre

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Antalis støtter sine leverandører innen storformat

Antalis Norge har de siste årene satset på store maskiner i mellomsegmentet. Det vil også merkes under Drupa, hvor de er representert ved flere leverandører.
Christer

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie