Xerox trekker seg fra DRUPA

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 11 oktober 2023
OPPDATERT: 11 oktober

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.

Det er tilsynelatende ingen annen forklaring enn at Xerox har valgt å prioritere annerledes. Det kan virke rart siden alle konkurrentene deres er der. Derfor spekuleres det også i om dette er en mer strategisk beslutning som har innvirkning på Xerox sin satsing på produksjonstrykk. Men tiden vil vise.

HP og Koenig har de største standene

HP har okkupert hele hall 17, som riktignok er en liten hall, men arealmessig er de nok den største utstilleren. De følges tett av Koenig & Bauer i Hall 16, som opptar omtrent en tredjedel av denne salen, som også huser Durst, Man Roland og Ryobi.

Heidelberg, som i mange år hadde Hall 1 for seg selv og var messens største utstiller, deler nå salen med bl.a. Müller Martini, Kolbus, Masterwork Group og Techotrans. Dagens hall 1 er et nybygg som erstatter de gamle hallene 1 og 2. Heidelberg tar med sine nesten 4.300 m2 stor plass i hallen.

Inkjet blir den store slagmarken

Hall 8A og 8B ser ut til å være der den store inkjetkampen skal utkjempes. Canon er den største utstilleren i det området, men Ricoh, Konica Minolta, Fujifilm og Kyocera stiller også ut i disse hallene sammen med noen asiatiske utstillere, bl.a. Han Glory, som trolig har overtatt Xerox sin stand.

Du kan se det interaktive utstillerkartet her.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Canon + MUNCH = sant

Som en del av en utstilling i MUNCH har den bosniskfødte kunstneren Admir Batlak fått lov til å arbeide både i Edvard Munchs atelier på Ekely og på Canons Image Factory for å lage en installasjon "i knekken".
Admir_IF

Ny salgssjef og åpent hus hos Spandex

Siden 1. oktober er Mads Bay ny salgssjef i Spandex AS. Økt fokus på interiørdekor, bærekraftige materialer – og fremfor alt kundene – er noe av det han skal ta for seg i sin nye rolle.
9. november holder Spandex åpent hus i Larvik
Mads

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682