Ny Ricoh-maskin skal få fargejusteringen til å fly

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 18 oktober 2023
OPPDATERT: 18 oktober
Eef de Ridder hos Ricoh Europe mener at Ricoh Auto Color Adjuster kan skaffe mer komplekse jobber til trykkeriene.

Fargejustering skal være raskere og mer nøyaktig med den nye Ricoh Auto Color Adjuster. I tillegg vil det være mulig for trykkerier å ta på seg vanskeligere jobber som tidligere var utenfor rekkevidde, ifølge produsenten.

Kommersielle trykkerier kan ta på seg mer fargekomplekse jobber, øke deres allsidighet, strømlinjeforme produksjonsprosesser og også gjøre kvalitet og utskrifter mer konsistente. Det er i hvert fall det Ricoh tror vil bli resultatet for den som installerer den nye maskinen.

Den automatiske fargejusteringen fremskynder prosessen for å oppnå nøyaktig fargegjengivelse fra system til system og jobb til jobb. Det kan hjelpe trykkere med å overvinne kompleksiteten og bemanningsutfordringene forbundet med profesjonell fargebehandling ved å gjøre det mulig å lage ICC-profiler på få minutter, fargetilpasning fra forhåndstrykte prøver og kjøre jobber på tvers av flere systemer.

Tid er penger

– Tiden det tar å manuelt justere farger for å møte kjøpernes krav kan fort påvirke lønnsomheten. Kostnadene bygger seg raskt opp for «prøving og feiling», feilsøking som tar verdifull utskriftstid og å ha en fargeekspert ansatt. Ricoh Auto Color Adjuster fremskynder prosessen. Det gjør det mulig for trykkere å ta på seg nye jobber og produksjoner som tidligere var utenfor rekkevidde, og øke kundebasen deres, sa Eef de Ridder, visepresident for Graphic Communications Group i Ricoh Europe, i en pressemelding.

Auto Color Adjuster er tilgjengelig i hele Europa.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Ricoh lanserer rask inkjet: "Ny standard innen automatisering"

Ricoh legger stor vekt på automatisering med sin nye ProTM VC80000 inkjetpresse. Selskapet lover fremgang og utvikling på parametere som pressestart, utskriftshastighet, kvalitetskontroll og fargekonsistens.
Ricoh-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri