Ny Ricoh-maskin skal få fargejusteringen til å fly

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 18 oktober 2023
OPPDATERT: 18 oktober
Eef de Ridder hos Ricoh Europe mener at Ricoh Auto Color Adjuster kan skaffe mer komplekse jobber til trykkeriene.

Fargejustering skal være raskere og mer nøyaktig med den nye Ricoh Auto Color Adjuster. I tillegg vil det være mulig for trykkerier å ta på seg vanskeligere jobber som tidligere var utenfor rekkevidde, ifølge produsenten.

Kommersielle trykkerier kan ta på seg mer fargekomplekse jobber, øke deres allsidighet, strømlinjeforme produksjonsprosesser og også gjøre kvalitet og utskrifter mer konsistente. Det er i hvert fall det Ricoh tror vil bli resultatet for den som installerer den nye maskinen.

Den automatiske fargejusteringen fremskynder prosessen for å oppnå nøyaktig fargegjengivelse fra system til system og jobb til jobb. Det kan hjelpe trykkere med å overvinne kompleksiteten og bemanningsutfordringene forbundet med profesjonell fargebehandling ved å gjøre det mulig å lage ICC-profiler på få minutter, fargetilpasning fra forhåndstrykte prøver og kjøre jobber på tvers av flere systemer.

Tid er penger

– Tiden det tar å manuelt justere farger for å møte kjøpernes krav kan fort påvirke lønnsomheten. Kostnadene bygger seg raskt opp for «prøving og feiling», feilsøking som tar verdifull utskriftstid og å ha en fargeekspert ansatt. Ricoh Auto Color Adjuster fremskynder prosessen. Det gjør det mulig for trykkere å ta på seg nye jobber og produksjoner som tidligere var utenfor rekkevidde, og øke kundebasen deres, sa Eef de Ridder, visepresident for Graphic Communications Group i Ricoh Europe, i en pressemelding.

Auto Color Adjuster er tilgjengelig i hele Europa.

Les videre

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie