UV-printing i fokus under innovasjonsdager

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 18 oktober 2023
OPPDATERT: 18 oktober
Mimaki arrangerte sine Global Innovation Days senest i mars 2022. Da deltok Peter Keijzer, moderator, Arjen Evertse, daglig leder for salg i EMEA, Danna Drion, daglig leder markedsføring for Mimaki i Europa og Mark Sollman, produktsjef EMEA. Foto: Skjermdump/Arkiv

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.

Global Innovation Days arrangeres for femte gang 25. – 27. oktober og årets tema er UV-trykk. I løpet av de tre dagene vil det være en rekke webinarer og diskusjoner rundt ulike UV-teknologier og applikasjoner. De siste lanseringene i dette segmentet, UJV100-160Plus og UCJV330-160, har også en plass i programmet. Andre UV-teknologier i Mimakis portefølje trekkes også frem, ikke minst for å vise kundene hvordan dette kan føre til mer bærekraftig produksjon.

Les mer om programmet og meld deg på Global Innovation Days via denne lenken.

UCJV330-160 rull-til-rull-skriveren som ble sluppet i september står i sentrum på Global Innovation Days. Foto: Pressebilde

Mimaki lanserer nå også Application Days, som inkluderer en serie på 200 arrangementer rundt om i EMEA-området de neste seks månedene. Disse arrangeres sammen med Mimakis lokale forhandlere og samarbeidspartnere. Tanken er å komme nærmere kundene slik at de bedre kan forstå produktene og hvilket potensial de har når det gjelder innovasjon og nye forretningsmuligheter.

Hvert arrangement vil ha lokalt tilpasset innhold med live demoer, presentasjoner og diskusjoner rundt temaet. Det kan for eksempel dreie seg om bilfoliering, interiør eller lysbokser.

– Hovedformålet med disse arrangementene er at vi skal promotere vår støtte til kunder i EMEA som ønsker å finne nye måter å få virksomheten sin til å vokse på. Foredragsholderne vil tilby kundene et dypdykk i trendapplikasjoner og forklare hvordan de kan bruke sine Mimaki-løsninger for å maksimere produktiviteten, utskriftskvaliteten og møte etterspørselen etter ulike typer produkter, sa Danna Drion, markedssjef for Mimaki Europe i en pressemelding.

Det er foreløpig ingen arrangementer planlagt i Norden, men flere datoer kommer senere. Se kalenderen for lokale arrangementer her.

Les videre

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280