Fujifilm innleder samarbeid med web-to-print selskap

PUBLISERT: 23 oktober 2023
OPPDATERT: 23 oktober

Fujifilm og britiske Infigo har et nytt partnerskap rundt en skybasert web-to-print-løsning for Fujifilms digitale emballasjepresse. Hensikten er blant annet å møte etterspørselen etter mindre serier.

Infigo jobber med skybaserte web-to-print-løsninger. Nå har Fujifilm fattet interesse for konseptet, som vil gi deres kunder tilgang til en web-to-print-pakke sammen med Fujifilms digitale inkjetpresse Jet Press FP790.

– Vi har sett at kundebasen vår har økt behov for veldig små opplag, noe som er i tråd med digitale trykkløsninger som møter nettopp den type etterspørsel. Det behovet vil bare øke, sa Paul Bromley, global salgssjef i Infigo, under Labelexpo, da samarbeidet ble annonsert.

– Endringen øker kravet til trykkerier om å endre tankesett og levere jobber med større individuelt volum – fremfor et stort volum av samme printjobb. Vi kaller det 1000×1 i stedet for 1×1 000 000,” sa Christopher Minn, global markedsdirektør i Infigo.

«Dristig steg»

Infigo ser store muligheter for trykkerier til å effektivisere arbeidsflyter.

– Samarbeidet mellom Infigo og Fujifilm er et dristig steg mot å omdefinere fremtiden for print- og markedsføringsteknologi. Ved å kombinere våre respektive styrker, vil vi tilby et skreddersydd utvalg av løsninger som gjør det mulig for trykkere å strømlinjeforme prosesser, redusere kostnader og redusere karbonavtrykket. Dette gir bedrifter fleksibiliteten til å lage, administrere og levere dynamisk trykk- og markedsføringsmateriell, sier Paul Bromley.

Les videre

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri