Ricoh avslører Drupa-planene

PUBLISERT: 8 januar 2024
OPPDATERT: 8 januar
Ricoh investerer i transformativ innovasjon på sin stand på Drupa i Düsseldorf i mai/juni.

Ricohs planer for Drupa 2024 er lagt. Nå avslører produsenten hva besøkende til deres messestand kan forvente seg.

Basert på Henkaku, den japanske betegnelsen for transformasjonsinnovasjon, vil Ricohs stand tillate besøkende å visualisere hvordan teknologien deres kan bidra til å få virksomheten deres til å vokse samtidig som de reduserer de totale eierkostnadene gjennom mer automatisering og større effektivitet.

Ricoh vil vise et bredt spekter av allsidige høykvalitets applikasjoner, produsert live på standen av den nye Ricoh Pro Z75 B2 arkmatede skriveren og Pro VC80000 rullskriveren (begge inkjetprintere), samt den populære Pro C9500 og Pro C7500 tonerprintere.

Ricoh lover at besøkende vil kunne se hvordan programvaretilbudet deres kan levere datadrevet innsikt, drive bedriftsproduktivitet og forbedre inntektsvekstmuligheter.

Demonstrasjoner vil inkludere Ricoh TotalFlow Producer, som automatiserer mottak og konsolidering av innkommende jobber fra flere kilder til et nettbasert dashbord som gir en oversikt over produksjonen. Auto Color Adjuster gir presis fargestyring og matchingsmuligheter uten behov for en fargespesialist.

Ricoh ProcessDirector er et ende-til-ende arbeidsflyt administrasjonsverktøy som sammen med FusionPro administrerer all kommunikasjon. Supervisor samler inn og tolker driftsdata fra tilkoblede utskriftsenheter og programvare.

Skal drive vekst

– Ricoh er klar til å vise hvordan vi, med vårt brede utvalg av markedsdefinerende teknologier, kan samarbeide med produksjonsspesialister og gi dem mulighet til å forbedre tilbudene deres og drive veksten deres, sa Koji Miyao, administrerende direktør i Ricoh Graphic Communications (RGC) Business Unit., Ricoh Company.

– Våre flaggskip tonerskrivere vil demonstrere sine allsidige og fleksible applikasjonsegenskaper sammen med den etterlengtede Ricoh Pro Z75 – verdens første B2 vannbaserte inkjetprinter – og den splitter nye Ricoh Pro VC80000.

Drupa går fra 28. mai til 7. juni 2024 på Messe Düsseldorf i Tyskland og Ricoh vil stille ut i hall 8A.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag