Ricoh avslører Drupa-planene

PUBLISERT: 8 januar 2024
OPPDATERT: 8 januar
Ricoh investerer i transformativ innovasjon på sin stand på Drupa i Düsseldorf i mai/juni.

Ricohs planer for Drupa 2024 er lagt. Nå avslører produsenten hva besøkende til deres messestand kan forvente seg.

Basert på Henkaku, den japanske betegnelsen for transformasjonsinnovasjon, vil Ricohs stand tillate besøkende å visualisere hvordan teknologien deres kan bidra til å få virksomheten deres til å vokse samtidig som de reduserer de totale eierkostnadene gjennom mer automatisering og større effektivitet.

Ricoh vil vise et bredt spekter av allsidige høykvalitets applikasjoner, produsert live på standen av den nye Ricoh Pro Z75 B2 arkmatede skriveren og Pro VC80000 rullskriveren (begge inkjetprintere), samt den populære Pro C9500 og Pro C7500 tonerprintere.

Ricoh lover at besøkende vil kunne se hvordan programvaretilbudet deres kan levere datadrevet innsikt, drive bedriftsproduktivitet og forbedre inntektsvekstmuligheter.

Demonstrasjoner vil inkludere Ricoh TotalFlow Producer, som automatiserer mottak og konsolidering av innkommende jobber fra flere kilder til et nettbasert dashbord som gir en oversikt over produksjonen. Auto Color Adjuster gir presis fargestyring og matchingsmuligheter uten behov for en fargespesialist.

Ricoh ProcessDirector er et ende-til-ende arbeidsflyt administrasjonsverktøy som sammen med FusionPro administrerer all kommunikasjon. Supervisor samler inn og tolker driftsdata fra tilkoblede utskriftsenheter og programvare.

Skal drive vekst

– Ricoh er klar til å vise hvordan vi, med vårt brede utvalg av markedsdefinerende teknologier, kan samarbeide med produksjonsspesialister og gi dem mulighet til å forbedre tilbudene deres og drive veksten deres, sa Koji Miyao, administrerende direktør i Ricoh Graphic Communications (RGC) Business Unit., Ricoh Company.

– Våre flaggskip tonerskrivere vil demonstrere sine allsidige og fleksible applikasjonsegenskaper sammen med den etterlengtede Ricoh Pro Z75 – verdens første B2 vannbaserte inkjetprinter – og den splitter nye Ricoh Pro VC80000.

Drupa går fra 28. mai til 7. juni 2024 på Messe Düsseldorf i Tyskland og Ricoh vil stille ut i hall 8A.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1