425 utstillere har bekreftet deltakelse på FESPA

PUBLISERT: 16 januar 2024
OPPDATERT: 16 januar
FESPA-messen i Amsterdam nærmer seg og mer enn 425 utstillere har bekreftet sin deltakelse så langt.

Messen, som arrangeres i mars, er et samarbeid mellom Fespa Global Print Expo 2024, European Sign Expo, Personalization Experience og Sportswear Pro.

Besøkende finner sted på RAI Exhibition Centre i Amsterdam fra 19. til 22. mars, og besøkende vil se utstillere fra minst 36 forskjellige land som viser maskinvare inkludert storformat flatbed- og rull-til-rull-skrivere, silketrykk-karuseller og en rekke etterbehandlingsløsninger.

Blant de registrerte leverandørene som viser produkter i kategoriene ovenfor, er Agfa, Brother, Colorjet India, EFI, HanGlory, Liyu International, MHM, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh og SwissQprint.
Noen vil nok bli overrasket over at navn som Canon, Durst og Ricoh ikke er på utstillerlisten (ennå), men det er nok fordi de har lagt ned kreftene sine på DRUPA-messen, som finner sted bare noen måneder senere. Durst er imidlertid representert på FESPA med deres søsterselskap Vanguard.

Blant programvareleverandørene finner vi Caldera, Fiery og Roq som demonstrerer ende-til-ende arbeidsflytløsninger, automatisert jobb onboarding og fargeadministrasjon, samt en rekke konsulenttjenester for å støtte kunder på deres automatiseringsreise.

3A Composites, Antalis, Epson, Hexis SAS, InkTec Europe og Orafol Europe vil være blant selskapene som viser media og forbruksvarer, med fokus på resirkulerbarhet og bærekraft.

Leder for Fespa Global Print Expo Michael Ryan uttaler:

– Med vårt klare fokus på løsninger for spesialtrykkerier, inkludert grafiske produsenter, tekstil- og industritrykkere samt visuelle kommunikasjonsspesialister, leverer vi en konsentrert opplevelse der besøkende kan finne alt de trenger på ett sted. Med inkludering av skilting, personaliseringsløsninger og produksjonsteknologier for sportsklær, kan besøkende fordype seg i en overflod av kreative og kommersielle forretningsmuligheter som er direkte relevante for virksomheten deres.

Han sier videre at European Sign Expo 2024-utstillerengasjementet allerede har overgått 2023. 85 bekreftede leverandører, inkludert Cosign, Domino Sign, EFKA, Harmuth CNC-Frästechnik, Jinan AOL CNC Equipment, Lintel Display, Navori Labs og NSELED, vil vise skilt og visuelle kommunikasjonsteknologier.

Disse vil inkludere produkter for kanalbokstaver, digital og dimensjonal skilting, gravering og etsning, opplyste displayer, media utenfor hjemmet, LED, utendørssystemer, laserskjærere og skiltverktøy.

Internasjonale leverandører som demonstrerer tilpasningsdesign og programvare for variabel datamarkedsføring på Personalization Experience inkluderer blant annet Antigro, Kit Builder, Mediaclip og XMPie, mens Tajima Europe, PunchCloud OU og ZSK Stickmaschinen vil fremheve den nyeste broderimaskinvaren.

Til slutt vil de som er interessert i Sportswear Pro se direkte-til-plagg (DTG), direkte-til-film (DTF), sublimering og varmeoverføringstrykk, samt broderi og laserskjæring fra en rekke selskaper, inkludert Ara, GD Han’s Yueming Laser Technologies Co., MTC Textile Co., Ricoma og andre mer.

Du kan allerede nå registrere deg for FESPA.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag