425 utstillere har bekreftet deltakelse på FESPA

PUBLISERT: 16 januar 2024
OPPDATERT: 16 januar
FESPA-messen i Amsterdam nærmer seg og mer enn 425 utstillere har bekreftet sin deltakelse så langt.

Messen, som arrangeres i mars, er et samarbeid mellom Fespa Global Print Expo 2024, European Sign Expo, Personalization Experience og Sportswear Pro.

Besøkende finner sted på RAI Exhibition Centre i Amsterdam fra 19. til 22. mars, og besøkende vil se utstillere fra minst 36 forskjellige land som viser maskinvare inkludert storformat flatbed- og rull-til-rull-skrivere, silketrykk-karuseller og en rekke etterbehandlingsløsninger.

Blant de registrerte leverandørene som viser produkter i kategoriene ovenfor, er Agfa, Brother, Colorjet India, EFI, HanGlory, Liyu International, MHM, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh og SwissQprint.
Noen vil nok bli overrasket over at navn som Canon, Durst og Ricoh ikke er på utstillerlisten (ennå), men det er nok fordi de har lagt ned kreftene sine på DRUPA-messen, som finner sted bare noen måneder senere. Durst er imidlertid representert på FESPA med deres søsterselskap Vanguard.

Blant programvareleverandørene finner vi Caldera, Fiery og Roq som demonstrerer ende-til-ende arbeidsflytløsninger, automatisert jobb onboarding og fargeadministrasjon, samt en rekke konsulenttjenester for å støtte kunder på deres automatiseringsreise.

3A Composites, Antalis, Epson, Hexis SAS, InkTec Europe og Orafol Europe vil være blant selskapene som viser media og forbruksvarer, med fokus på resirkulerbarhet og bærekraft.

Leder for Fespa Global Print Expo Michael Ryan uttaler:

– Med vårt klare fokus på løsninger for spesialtrykkerier, inkludert grafiske produsenter, tekstil- og industritrykkere samt visuelle kommunikasjonsspesialister, leverer vi en konsentrert opplevelse der besøkende kan finne alt de trenger på ett sted. Med inkludering av skilting, personaliseringsløsninger og produksjonsteknologier for sportsklær, kan besøkende fordype seg i en overflod av kreative og kommersielle forretningsmuligheter som er direkte relevante for virksomheten deres.

Han sier videre at European Sign Expo 2024-utstillerengasjementet allerede har overgått 2023. 85 bekreftede leverandører, inkludert Cosign, Domino Sign, EFKA, Harmuth CNC-Frästechnik, Jinan AOL CNC Equipment, Lintel Display, Navori Labs og NSELED, vil vise skilt og visuelle kommunikasjonsteknologier.

Disse vil inkludere produkter for kanalbokstaver, digital og dimensjonal skilting, gravering og etsning, opplyste displayer, media utenfor hjemmet, LED, utendørssystemer, laserskjærere og skiltverktøy.

Internasjonale leverandører som demonstrerer tilpasningsdesign og programvare for variabel datamarkedsføring på Personalization Experience inkluderer blant annet Antigro, Kit Builder, Mediaclip og XMPie, mens Tajima Europe, PunchCloud OU og ZSK Stickmaschinen vil fremheve den nyeste broderimaskinvaren.

Til slutt vil de som er interessert i Sportswear Pro se direkte-til-plagg (DTG), direkte-til-film (DTF), sublimering og varmeoverføringstrykk, samt broderi og laserskjæring fra en rekke selskaper, inkludert Ara, GD Han’s Yueming Laser Technologies Co., MTC Textile Co., Ricoma og andre mer.

Du kan allerede nå registrere deg for FESPA.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676