WERA starter det nye året med ny ledelse

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 29 januar 2024
OPPDATERT: 29 januar
Ny daglig leder i WERA, Dag Brekke-Rasmussen og Kjersti Hole Haatveit, strategisk rådgiver og salgsleder, sier at det nå blir økt satsing og fokus på strategisk rådgivning, salg og kreativitet. Foto: WERA

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.

Dag Brekke-Rasmussen var daglig leder fram til 2018 da Kjersti Hole Haatveit tok over. Han kommer nå tilbake som administrerende direktør og Kjersti Hole Haatveit blir ansvarlig for salg og får dermed mulighet til å jobbe langt mer aktivt ut i markedet med kundene. Det skriver WERA i en melding på nettsiden sin.

– Vi har en offensiv strategi for 2024 og gleder oss til å brette opp ermene med økt fokus på kommunikasjon, strategisk rådgivning og kreativitet, sier Kjersti Hole Haatveit og fortsetter:

– Vår vilje og evne til omstilling gir oss mulighet til å være i forkant, og til å tilpasse WERA til et skiftende marked. Vi gjør endringene for best mulig å serve våre kunder ved å utvikle selskapet videre.

– Dette er et strategisk viktig grep for WERA som nå kan fokusere ytterligere på salg og kundereisen. Gjennom vår stolte 129-årige historie har omstilling vært en del av vårt DNA. Vi har hele tiden ligget i forkant med å ta i bruk ny teknologi både på trykk- og byråtjenester, sier Dag Brekke-Rasmussen.

Påtroppende daglig leder Dag Brekke-Rasmussen har lang fartstid i bransjen, og har vært i WERA siden starten i 2005. Han var før det daglig leder i Oluf Rasmussen AS. Som 5. generasjon i familiebedriften har han solid kunnskap og lang erfaring fra grafisk bransje, foruten bred administrativ og økonomisk kompetanse.

– Det skal bli spennende å tre inn i rollen som daglig leder. WERA er i dag en digital, kreativ bedrift i en rivende utvikling. Vi er nå et 360 graders kommunikasjonshus som kan tilby alle tjenester innen markedsføring, print/dekor, posisjonering, merkevarebygging, digitale tjenester, foto/film, HR, rådgivning og kommunikasjon. Det blir spennende å lede WERA i årene framover, sier Dag Brekke-Rasmussen.

WERA har mange gode kunder både innen offentlig forvaltning, industri og tjenesteytende sektorer som er i vekst og som har stort behov for strategisk rådgivning, HR og kommunikasjon. I et marked der mye er likt, er det viktig å finne x-faktoren og hjelpe kunden med kommunikasjon overfor sine kunder og målgrupper.

– Kjersti Hole Haatveit er med sitt brede kontaktnett, solide erfaring og store engasjement rett person til å lede salgsarbeidet framover. Hennes kreative kompetanse innen salg, kommunikasjon og HR er en verdifull ressurs for WERA og for våre kunder, sier Dag Brekke-Rasmussen.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag