NIZE equipment blir Elitron-forhandler

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 5 februar 2024
OPPDATERT: 5 februar
Fra venstre, Lars Nikolajsen, direktør og eier av NIZE Equipment og Paolo Malatesta, administrerende direktør i Elitron. Foto: NIZE Equipment

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.

Samarbeidet markerer en betydelig utvidelse av NIZE Equipments portefølje, og gjør dem til den eksklusive distributøren av Elitrons produkter til den grafiske bransjen i Norden.

– NIZE Equipment er begeistret over samarbeidet med Elitron. Partnerskapet styrker ikke bare vårt produktspekter, men styrker også vårt engasjement for å levere det beste innen trykke- og skjæreteknologi til det nordiske markedet, sier Lars Nikolajsen, direktør og eier av NIZE equipment, og han fortsetter:

– Elitrons innovative løsninger kompletterer våre eksisterende produktlinjer perfekt, og lar oss tilby et enda mer omfattende utvalg alternativer til våre kunder. Det er også tett på linje med vårt mål om å være den mest verdifulle partneren i den grafiske industrien.

Partnerskapet startet offisielt 1. januar 2024, da NIZE Equipment begynte distribusjon av Elitrons produkter, inkludert deres flaggskip digitale skjæremaskiner og spesialiserte programvareløsninger, i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Dette samarbeidet vil revolusjonere trykkeri- og skjæreindustrien i Norden og gi bedrifter tilgang til noe av den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig på markedet.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Mer holdbare utskrifter med nye imagePROGRAF

Den nye imagePROGRAF GP-serien er utstyrt med syv farger, inkludert oransje og grå.
Untitled design - 1

Markant hastighetsforbedring på Agfas Anapurna H3200

Med en økning på nesten 70 % i utskriftshastighet (sammenlignet med forgjengeren i produksjonsmodus), skiller den nye versjonen av Anapurna H3200 seg ut som et seriøst steg opp for skiltmakere og digitale trykkerier. Det lar dem raskt håndtere et bredt spekter av utskriftsjobber – raskere.
PR_Anapurna-H3200-v2_1200x500

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag