NIZE equipment blir Elitron-forhandler

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 5 februar 2024
OPPDATERT: 5 februar
Fra venstre, Lars Nikolajsen, direktør og eier av NIZE Equipment og Paolo Malatesta, administrerende direktør i Elitron. Foto: NIZE Equipment

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.

Samarbeidet markerer en betydelig utvidelse av NIZE Equipments portefølje, og gjør dem til den eksklusive distributøren av Elitrons produkter til den grafiske bransjen i Norden.

– NIZE Equipment er begeistret over samarbeidet med Elitron. Partnerskapet styrker ikke bare vårt produktspekter, men styrker også vårt engasjement for å levere det beste innen trykke- og skjæreteknologi til det nordiske markedet, sier Lars Nikolajsen, direktør og eier av NIZE equipment, og han fortsetter:

– Elitrons innovative løsninger kompletterer våre eksisterende produktlinjer perfekt, og lar oss tilby et enda mer omfattende utvalg alternativer til våre kunder. Det er også tett på linje med vårt mål om å være den mest verdifulle partneren i den grafiske industrien.

Partnerskapet startet offisielt 1. januar 2024, da NIZE Equipment begynte distribusjon av Elitrons produkter, inkludert deres flaggskip digitale skjæremaskiner og spesialiserte programvareløsninger, i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Dette samarbeidet vil revolusjonere trykkeri- og skjæreindustrien i Norden og gi bedrifter tilgang til noe av den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig på markedet.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324