End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

PUBLISERT: 7 februar 2024
OPPDATERT: 7 februar
Bruno Müller, administrerende direktør Müller Martini AG, ser frem til Drupa 2024: – Vi følger kunden som en langsiktig partner på deres reise mot digital transformasjon.

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.

– Vi bruker det nyeste utstyret for å demonstrere hvorfor vi er i stand til å følge kundene våre på deres individuelle reiser inn i den stadig mer digitaliserte fremtiden og hvordan de med våre løsninger konsekvent kan utnytte potensialet til de nye teknologiene, sier administrerende direktør i Müller Martini, Bruno Müller .

Den digitale transformasjonen gir muligheter for både maskinprodusenter og kunder, mener Bruno Müller. – Det avgjørende er ikke den enkelte maskin, men at flere maskiner fungerer i et integrert produksjonssystem. Det krever et arbeidsflytsystem på høyt nivå for å lykkes med dette. Vi er godt rustet til å støtte våre kunder i digital transformasjon med vårt omfattende utvalg av løsninger, som vi målrettet har utvidet gjennom årene.

End-to-end prosesser er avgjørende

Mulighetene for kundene ligger i nye produkter med personlig tilpasset innhold eller bruk av materialer av høy kvalitet – men også i on-demand produksjon, hvor lagringskostnader eller overproduksjon kan elimineres, sier Bruno Müller.

Suksessen til et system avhenger av hele prosessen og ikke først og fremst av den valgte utskriftsteknologien. Små produksjonsvolumer er også mulig i offsettrykk, sier Bruno Müller. Derfor krever økonomisk lønnsom produksjon av små opplag ikke nødvendigvis digitale trykkpresser, men fremfor alt en ende-til-ende prosess fra prepress til forsendelse.

Avansert arbeidsflyt er nøkkelen

Connex arbeidsflytsystem, utviklet av Muller Martini, er en avgjørende drivkraft bak den digitale transformasjonen. Et typisk Connex-eksempel er et utsatt utskriftsark med alle nødvendige merker, koder og andre variabler som må tas i betraktning under videre behandling. I ekstreme tilfeller endrer disse seg dynamisk fra produkt til produkt. Derfor er Connex og dets funksjoner nøkkelen til effektiv produksjon.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Drupa 2024 lokket til seg betydelig færre besøkende enn forventet

Da Drupa åpnet dørene for noen uker siden, var det åtte år siden sist messen ble arrangert. En pandemi kom i mellom. Nå foreligger besøkstallene og de var absolutt en skuffelse for Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1