Webinarserie om bærekraft i praksis

PUBLISERT: 26 februar 2024
OPPDATERT: 26 februar
Maria Peltokangas er daglig leder i Corporate Good og hun har siden 2015 gitt råd og veiledning til bedrifter om bærekraft og samfunnsansvar.

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.

Medlemmene inviteres til fem webinarer for å få kunnskap og verktøy til å jobbe med bærekraft og samfunnsansvar. Om å ta gode valg for nåtiden og fremtiden, og lære mer om bærekraft i praksis.

Maria Peltokangas er daglig leder i Corporate Good og hun har siden 2015 gitt råd og veiledning til bedrifter om bærekraft og samfunnsansvar slik at bedriftene både kan være meningsfulle og lønnsomme. Maria er forfatter av boken Bærekraftig Business som ble utgitt (og trykt i Norge) i 2021. Andreutgaven av boken ble utgitt som e-bok høsten 2023.

Det er satt opp fem webinarer frem til sommeren, som fint kan kombineres med lunsjpausen. De foregår via Zoom. Det blir 20 minutter foredrag og 10 minutter til spørsmål.

Bærekraftsprogrammet med de fem webinarene er helt gratis, og avsluttes med workshop på landsmøtet.

 

Datoer og tema:

Tirsdag 12. mars: Hvorfor trenger bedrifter å ta et større ansvar?

Onsdag 20. mars: Sosiale dimensjoner av bærekraft

Tirsdag 23. april: Økonomiske dimensjoner av bærekraft

Torsdag 23. mai: Klima- og miljømessige dimensjoner av bærekraft

Torsdag 20. juni: Troverdig bærekraft-kommunikasjon

Tidspunktet er alltid fra kl. 11.00-11.30.

Meld deg på her.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676