Nordvalls Etikett først i Norden med HP Indigo V12

PUBLISERT: 11 mars 2024
OPPDATERT: 11 mars

Som det første trykkeriet i Skandinavia har Nordvalls Etikett investert i HP Indigos flaggskip, HP Indigo V12.

HP Indigo V12 er en avansert digital trykkpresse som produserer etiketter på en miljøvennlig måte i høy hastighet og med høy presisjon. Det er en effektiv og miljøvennlig utskriftsmetode med rask herdetid og mindre avfall.

– Vekst er en del av vårt DNA, med vår investering i HP V12 har vi nå Skandinavias mest moderne digitale etikettproduksjon. Det er noe av en «game changer». Vi ønsker alltid å være i forkant og investere for fremtiden, miljøet og imøtekomme våre kunder med den nyeste teknologien kombinert med vår kunnskap og kompetanse, sier Patrik Jenemark, administrerende direktør, Nordvalls Etikett.

Med den nye pressen kan Nordvalls gi kundene muligheten til mer komplekse design via tolv farger.

I hvilke av Nordvalls produksjonsenheter den nye pressen skal installeres, fremgår ikke av presseinformasjonen.

Tekst: Bo Wallteg

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324