Lederskifte i Luth Gruppen

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 12 mars 2024
OPPDATERT: 12 mars
Jeppe B. Nielsen og Arne H. Nielsen. Pressefoto.

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.

Jeppe (48) har jobbet i Luth Gruppen i forskjellige roller siden 2002 og har i de seneste årene viet mesteparten av sin tid til satsingen på skilt & dekor markedet. Her har Luth Gruppen fått et solid fotfeste med produkter fra blant annet EPSON, Summa og Grafityp, heter det i en pressemelding fra firmaet i anledning lederskiftet.

Arne Henrik (69) har viet hele sin aktive yrkeskarriere i Luth Gruppen og har 45 års erfaring med ledelse og salg av maskiner og forbruksmateriell til grafisk bransje. Han overtok som eier og sjef i 1985, etter at hans far, Arne Hartmann Nielsen, hadde ledet firmaet siden 1946.

Dermed konkluderes en spesiell statistikk der Luth Gruppen har hatt kun 3 direktører i løpet av firmaets 130-årige historie! Luth Gruppen ble etablert i 1893 av Johan Wilhelm Luth og har helt siden starten betjent grafiske bransjer med varer av topp kvalitet fra anerkjente internasjonale leverandører.

Den teknologiske utviklingen gjennom Luth Gruppens 130 år har vært formidabel. Bedriften har vært med på mange opp- og nedturer gjennom årene, og har klart å følge med i utviklingen og holde seg oppdatert med både produkter og kompetanse. Arbeidet med å ha de riktige produktene og den rette kompetansen er en kontinuerlig prosess som fortsatt pågår.

Arne vil fortsatt bidra med sin 45-årige erfaring i firmaet som styreformann, og overlater nå den daglige oppgaven til en ny generasjon i Luth Gruppens lange historie.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1