Vanguard holder de besøkende i åndeløs spenning

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 13 mars 2024
OPPDATERT: 13 mars
Kommer det noen storformatnyheter hos Vanguard? Det får vi vite i Amsterdam 19.–22. mars.

Vanguard stiller ut på Fespa sammen med sin partner Pixia. Standen viser et bredt spekter av løsninger innen både rull- og flatbed-segmentet og en  produktinnovasjon som foreløpig er hemmelig!

Pixia er distributør i Tyskland og Benelux-landene og har inngått et strategisk partnerskap med Vanguard Europe. Det betyr blant annet at de deler stand under Fespa 2024.

– Samarbeidet med Pixia gir nok en mulighet til å understreke vårt engasjement innen storformattrykk og grafikksegmentet. Vi vil understreke vår ledende rolle ved å vise frem innovative produksjonsløsninger for både flatbed og rull-til-rull. Vi vil også demonstrere sømløs kontroll og allsidighet fra start til slutt, som inkluderer vår egen programvareversjon av Durst Workflow med Analytics, en profesjonell unik funksjon i dette markedssegmentet, sier Fabian Sottsas, administrerende direktør i Vanguard Europe, i en pressemelding.

American Vanguard ble grunnlagt i 2015 og ble noen år senere kjøpt opp av Durst Group. Selskapet deltok på Fespa for første gang i 2021. Deres modulære storformatprintere har raskt blitt populære og utvalget inkluderer både rull-til-rull- og flatbed-printere. De brukes i bransjer som skilt, dekor, industri og emballasje.

Marabu er forhandler for Vanguard i Norge og Sverige siden 2022 og har solgt flere maskiner siden da, blant annet til Screenbolaget i Stockholm og Allmedia i Malmö, som kjøpte maskinen deres i forbindelse med Sign&Print Scandinavia i fjor høst.

Det loves produktnyheter hos Fespa, men nøyaktig hva det dreier seg om er i skrivende stund uklart. I Pixias presentasjon på Fespas nettsider presenteres en 320 centimeter rull til rull-skriver som en nyhet. Det kommer vi tilbake til under messen.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1