Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

PUBLISERT: 18 mars 2024
OPPDATERT: 18 mars
European Sign Expo arrangeres 19-22 mars i Amsterdam.

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.

Med 115 allerede bekreftede utstillere vil gulvarealet i 2024 øke med over tusen kvadratmeter, noe som representerer en vekst på 56 prosent sammenlignet med European Sign Expo 2023. Rundt 20 prosent av de bekreftede utstillerne er nye.

På utstillingen vil det være mulig å utforske de siste innovasjonene innen kanalbokstaver, dimensjonsskilt, digital skilting, visningssystemer, gravering/etsing, lysskilt, LED, neon, media utenfor hjemmet og skiltverktøy, inkludert skjæreplottere, lasergraverings- og skjæremaskiner.

Her kan du se hele utstillerlisten.

Ny salong for møter

Digital Signage Lounge European Sign Expo vil også være vertskap for den nye Digital Signage Lounge. Salongen, et samarbeid med Navori Labs (programvarepartner) og APA Metal (maskinvarepartner), vil vise frem de siste innovasjonene innen digital skilting og utforske hvordan de kan jobbe symbiotisk med print.

Salongen vil også inneholde et demoområde samt «chats by the fire», hvor de vil tilby pedagogiske og inspirerende diskusjoner levert av bransjeeksperter og tilby nettverksmuligheter som lar gjestene utveksle ideer med andre fagfolk.

– Hvert år ønsker vårt European Sign Expo-arrangement tusenvis av besøkende velkommen til å utforske utallige muligheter innen skilting og visuell kommunikasjon, og vi ser frem til å vokse enda mer i år, sier Michael Ryan, direktør for FESPA Global Print Expo og European Sign Expo.

– Det er den perfekte plattformen for å nettverke med andre fremtidsrettede skilteksperter og oppdage de siste trendene og utviklingen innen skiltteknologi, programvare, forbruksvarer og applikasjoner. European Sign Expo 2024 ser ut til å bli den største europeiske skiltmessen til dags dato, og med flere nye aktiviteter gleder vi oss til å se hva årets begivenhet vil bringe, avslutter Ryan.

Tilgang til alle utstillingsområdene er gratis for medlemmer av en FESPA National Association eller FESPA Direct. Billettprisen er 80 euro for ikke-medlemmer. En inngangsbillett gir også gratis tilgang til FESPA Global Print Expo, Personalization Experience og Sportswear Pro.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1