Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 15 april 2024
OPPDATERT: 15 april
Henrik Müller-Hansen, Gelatos grunnlegger og administrerende direktør. Foto: Pressebilde

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.

Ifølge Gelato er denne tjenesten i en klasse for seg og utviklet for hastighet og effektivitet for alle typer trykkjobber. Gjennom Gelato Connect skal tradisjonelle trykkerier sømløst kunne gå over til netthandel med produksjon av personaliserte produkter og dra nytte av den voksende trenden med print-on-demand.

Det skal være et brukervennlig system som enkelt kan administreres via mobiltelefonen og som ikke krever noen dypere teknisk kompetanse. Et hjelpemiddel for å automatisere enklere arbeidsoppgaver og i forlengelsen av dette øke produktiviteten og veksten.

– Gelato ser for seg en fremtid hvor on-demand produsenter leder an for å gi hver forbruker tilgang til personaliserte varer som er lagd lokalt, sier Gelatos grunnlegger og administrerende direktør, Henrik Müller-Hansen, i en pressemelding. Han fortsetter:

– I løpet av de siste 15 årene har vi jobbet tett med banebrytende produksjonspartnere og globale maskinleverandører for å utvikle en markedsplass som gjør det mulig for produsenter å støtte netthandels-skapere over hele verden. Med lokal on-demand produksjon fremmer vi vekst i den digitale trykkeribransjen. Ved å jobbe sammen med våre produksjonspartnere kan vi endre måten vår verden produserer på.

Gelato Connect har blitt testet og validert av VIP-partnere og lanseres for fullt under Drupa.
Henrik Müller-Hansen vil også være en av foredragsholderne på Drupa Cube-scenen 31. mai klokken 10.45. Presentasjonen hans har tittelen «Why Gen Z and the creator economy means new opportunity for printers».

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324