GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 22 april 2024
OPPDATERT: 22 april
Daglig leder i GV reklame Ole Gunnar Vestvik og daglig leder i Sats & Trykk Bjørnar Myhre er begge fornøyd med avtalen.

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.

Eier og daglig leder i Sats & Trykk, Bjørnar Myhre, tok i fjor initiativ til oppkjøpet og er glad for å bli en del av GV Reklame. Han mener det er viktig at det fortsatt vil være et trykkeri i Verdal.

– Jeg er 65 år og nærmer meg pensjonsalder. Dermed luftet jeg tanken om et mulig oppkjøp. Jeg er imponert over det Ole har fått til og gleder meg til å bli en del av laget videre, sier han i en pressemelding.

GV Reklame har i dag kunder over hele Norge og betjener årlig ca. 3 500 ordrer innen reklameproduksjon.

– Vi har tidligere kjøpt trykkeritjenester av Sats & Trykk, så det blir fint å kunne tilby reklamemateriell og trykk som en totalleverandør framover, sier daglig leder Ole Gunnar Vestvik.

– Når kompetansen og deler av maskineriet til Sats & Trykk AS kommer i hus, kan vi tilby komplette leveranser – og vi kan levere dem raskt.

GV Reklame har allerede investert i nye maskiner og utstyr som skal bli en del av trykkeriavdelingen. Selv om det stadig blir færre trykkerier, har Vestvik ikke mistet troen på bransjen.

Fra venstre: Bjørnar Myhre, Dagfinn Solberg, May Elin Aarstad, alle Sats & Trykk og til høyre daglig leder i GV Reklame, Ole Gunnar Vestvik. Bjørnar og May blir med videre til GV reklame mens Dagfinn på 82 avslutter nå sin lange yrkeskarriere.

– Det er ikke mange som satser innen trykk lenger, men jeg har trua på at papiret ikke vil komme bort. Og i markedsføring i dag må man ha ulike virkemidler for å få fram budskap. Mister vi papiret helt, mister vi et viktig element som jeg mener det fortsatt er bruk for, sier Vestvik.

Sats & Trykk ble startet opp i 1999. I de siste 13 årene har Bjørnar Myhre vært eneaksjonær og i dag er det tre ansatte i bedriften.

– Vi har 25-årsjubileum i år, men velger å runde av firmaet med det. Nå gleder vi oss til nye tider i GV Reklame.

Med ansatte fra Sats & Trykk AS i hus, blir det totalt 20 ansatte i GV Reklame. Sats og Trykk omsetter for ca. 3 millioner kroner i året, mens GV Reklame har en årlig omsetning på ca. 33 millioner kroner.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324