Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 3 juni 2024
OPPDATERT: 3 juni
Handel på Drupa: Ricoh Norge skal levere i første omgang en Pro C9500 digital fargeproduksjonsprinter til Aksell.

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.

I henhold til avtalen vil Ricoh Norge levere i første omgang en Pro C9500 digital fargeproduksjonsprinter. Aksell har også sikret seg en opsjon på å anskaffe ytterligere to enheter av samme modell. Det skriver Ricoh Norge i en pressemelding.

Pro C9500-serien er designet for å møte de strenge kravene til det moderne trykkerimarkedet, og tilbyr en imponerende kombinasjon av hastighet, kvalitet og robusthet. Med denne avtalen vil Aksell kunne øke sin produksjonskapasitet og tilby sine kunder enda bedre trykkvalitet og – tjenester.

– Vi er veldig glade for å styrke vårt samarbeid med Aksell gjennom denne avtalen. Vår PRO C9500-serie representerer noe av det beste innen digital trykkteknologi, og vi er sikre på at dette vil bidra til Aksells fortsatte vekst og suksess, sier Frode Kaspersen, administrerende direktør i Ricoh Norge.

Bjarte J. Hordnes, konsernsjef i Aksell, sier at han er godt fornøyd med å ha signert en viktig ordre med Ricoh Norge på en Ricoh Pro C9500. Dette partnerskapet er et sentralt steg for selskapet, og understreker Aksells satsing på innovasjon og kvalitet. Kombinasjonen av Ricohs gode service og support og den moderne teknologien i Ricoh Pro C9500 gir Aksell en robust og effektiv løsning for å levere de beste produktene og løsningene til sine kunder. Med opsjonen på ytterligere to enheter ser Aksell frem til å forbedre produksjonskapasiteten i tiden som kommer.

Ifølge Ricoh markerer denne avtalen en milepæl for begge selskaper og forsterker Ricohs posisjon som en foretrukket partner innen digitale utskriftsløsninger.

 

Om Aksell

Aksell AS spesialiserer seg på å tilby tjenester innen design, grafisk produksjon, medietjenester og logistikk. De fokuserer på å skape skreddersydde løsninger som møter kundenes individuelle behov, og de har et bredt spekter av tjenester som inkluderer alt fra rådgivning og markedsføring til teknologi og innholdsproduksjon. Aksell har et team av over 400 medarbeidere.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676