Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 6 juni 2024
OPPDATERT: 6 juni
Arild Fylling, Unitrykk (til venstre)  og Alf Endré Vestre i Hatlehols Grafiske.

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.

Unitrykk har levert solide grafiske tjenester i 45 år til industrien på Sunnmøre og er kjent for sin gode service og kvalitet. Dette videreføres nå av Hatlehols Grafiske som kjenner produktene og vet hva som kreves.

Alle kommunikasjonskanaler i Unitrykk videreføres og blir som før slik kunden kjenner de, heter det i en pressemelding. Begge parter understreker at produksjonen av grafiske produkter slik kundene forventer og kjenner, vil fortsette som før.

– Vi har hatt dialog over tid og har landet på en god løsning for våre kunder sier daglig leder i Unitrykk, Arild Fylling.

– Vi er tilfreds med at en tradisjonsrik grafisk bedrift som Hatlehols Grafiske nå tar over. De kan grafisk, kjenner produktene og behovet til våre kunder, hevder Fylling.

Daglig leder i Hatlehols Grafiske, Alf Endré Vestre er veldig tilfreds med løsningen.

– Vi har gode produksjonsløsninger og er i vekst. Vår klare målsetting er at kunden ikke skal merke noen forskjell, sier han.

– Vi vil videreføre det gode tilbudet som Unitrykk har stått for i 45 år og benytter samtidig anledningen til å takke for en konstruktiv dialog med en respektert bransjekollega som nå takker av, avslutter Vestre.

Hatlehols Grafiske har lokal produksjon og tilstedeværelse. Med sine lokale aksjonærer sammen med Ålgård Offset AS har selskapet tilgang til et stort nasjonalt produksjonsapparat.
Selskapet har et solid fundament som gir kundene tilgang til ytterligere tjenester og produkter.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676