Epsons første UV LED flatbedskriver

PUBLISERT: 21 september 2020
OPPDATERT: 21 september
Epsons første UV LED flatbedskriver, SureColor SC-V7000. Illustrasjon: Epson

Epson er i støtet med nye lanseringer, og nå er det duket for deres første UV LED flatbedskriver. SureColor SC-V7000 er utviklet for skiltprodusenter som ønsker å utvide tjenestespekteret og tilby førsteklasses UV-skilting, hevder selskapet i en pressemelding.

Illustrasjon: Epson

SureColor SC-V7000 bygger på Epsons prisvinnende SureColor S-serie og leverer raske og rimelige kvalitetsresultater på en rekke medietyper. SC-V7000 er utviklet for å møte skiltprodusenters utfordringer knyttet til tidsbruk og lave eierkostnader uten å kompromisse på kvalitet.

Den nye flatbedskriveren skal være både robust og rimelig, og er tilgjengelig i november sier Epson. Den har Epsons Micro Piezo-skriverhode og et nyutviklet 10-fargers blekksett som inkluderer grå, rød, hvit og lakk som standard. Dette skal gi nøyaktig fargegjengivelse av spot-farger ifølge produsenten.

Et firesoners vakumsystem er standard slik at kun nødvendig område benyttes for utskriftsjobber. Andre egenskaper som ionisator og registreringspins gir enkel bruk, i tillegg til økt effektivitet og produktivitet, mener Epson. Med programvaren Epson Edge Print RIP og kontrollprogramvaren UV Flatbed kan operatører øke utskriftshastigheten og produsere konsistent med høy kvalitet.

UV-flatbedskriveren gir opptil 2,5 x 1,25m utskrift på en rekke underlag på opptil 80mm tykkelse, eksempelvis akryl, PVC, aluminium, metall, polyester, skumplater, tre og stein.

– Alle egenskapene til SC-V7000 er utviklet med kundene i tankene. Vi har implementert unike Epson-funksjoner for å differensiere og forbedre vårt tilbud til signage-markedet. Dette er en robust og rimelig UV LED-flatbed som gir raske kvalitetsutskrifter på en rekke medier. SC-V7000 markerer en stolt inngang for Epson i UV flatbed-markedet, sier Kai Olsen, ansvarlig for storformat i Epson Norge.

Nøkkelspesifikasjoner:

  • Nyutviklet 10-fargers blekk med lys cyan, lys magenta, grå og rød.
  • Høyhastighets parallellutskrifter også ved bruk av hvitt, farger og lakk på grunn av utformingen av printhodet. Disse tilleggsblekkene gir mulighet for å dekorere spesialutskrifter uten redusert produksjon.
  • Maksimum printstørrelse – W2,500 x D1,250mm
  • 4-multisoners vakumsystem
  • Registreringspins for enkel og konsistent plassering/mating
  • Maksimum medietykkelse på 80mm med automatisk høyderegistrering og -tilpasning
  • Ionisator standard for å redusere statisk elektrisitet som kan gi unøyaktigheter i utskriften
  • Epson Edge Print RIP-programvare

Les videre

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Siste nytt

Større lerret for storformatprodusent

Siden 1994 har Megaprint gjort seg bemerket som en stor leverandør av storformattrykk. Høsten 2022 ble det gjort en sammenslåing med Spitting Image, som gjorde at utvalget ble utvidet med printing og innramming av kunst. Til våren åpner et kunstverksted på Skøyen i Oslo for å styrke det området ytterligere.
Mega NH Patrik

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Antalis støtter sine leverandører innen storformat

Antalis Norge har de siste årene satset på store maskiner i mellomsegmentet. Det vil også merkes under Drupa, hvor de er representert ved flere leverandører.
Christer