Alt i én pakke for designeren

Adobe Design Bundle inneholder Adobe Creative Suite 2 Premium med Macromedia Flash Professional 8, mens Adobe Web Bundle inneholder Adobe CS 2 Premium og Macromedia Studio 8. For videoentusiastene kommer nå en pakke som inneholder Adobes videoprogrammer og Flash Professional 8. De to første bundle-pakkene er tilgjengelig allerede, mens video-pakken først blir tilgjengelig utpå nyåret. Adobe CS II Premium består av Photoshop CS2, Indesign CS2, Illustrator CS2 og Golive CS2, samt Version Cue, Bridge og Acrobat 7 Professional. Studio 8 består av Macromedia Dreamweaver 8, Flash Professional 8, Fireworks 8, Macromedia Contribute 3 og Flashpaper 2. Design Bundle prises i følge Adobe til kr. 14.190,-, mens Web Bundle vil koste rundt 17.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: