Alt i én pakke for designeren

Adobe Design Bundle inneholder Adobe Creative Suite 2 Premium med Macromedia Flash Professional 8, mens Adobe Web Bundle inneholder Adobe CS 2 Premium og Macromedia Studio 8. For videoentusiastene kommer nå en pakke som inneholder Adobes videoprogrammer og Flash Professional 8. De to første bundle-pakkene er tilgjengelig allerede, mens video-pakken først blir tilgjengelig utpå nyåret. Adobe CS II Premium består av Photoshop CS2, Indesign CS2, Illustrator CS2 og Golive CS2, samt Version Cue, Bridge og Acrobat 7 Professional. Studio 8 består av Macromedia Dreamweaver 8, Flash Professional 8, Fireworks 8, Macromedia Contribute 3 og Flashpaper 2. Design Bundle prises i følge Adobe til kr. 14.190,-, mens Web Bundle vil koste rundt 17.000 kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: