Hjelp til forstørrelser i Quark Xpress

Object Zoom er en ny ”plug-in” til Quark Xpress, som hjelper brukeren med tilpasning av arbeidsområdet. Den gir muligheter for inzooming i bokser, sider og oppslag. Programmet kan også lagre og gjenfinne zoom-innstillinger, og skjule alle pallettene slik at man får bedre oversikt over dokumentet. Dessuten optimaliserer Object Zoom arbeidsrommet mellom mellom palettene på skjermen. Dacon International Object Zoom finnes for Mac OS X 10.2 og nyere, og for Quark Xpress 6.x. Programmet koster rundt en tusenlapp. Mer informasjon om denne og andre ”plug-ins” finner du på www.pluggin.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: