Hjelp til forstørrelser i Quark Xpress

Object Zoom er en ny ”plug-in” til Quark Xpress, som hjelper brukeren med tilpasning av arbeidsområdet. Den gir muligheter for inzooming i bokser, sider og oppslag. Programmet kan også lagre og gjenfinne zoom-innstillinger, og skjule alle pallettene slik at man får bedre oversikt over dokumentet. Dessuten optimaliserer Object Zoom arbeidsrommet mellom mellom palettene på skjermen. Dacon International Object Zoom finnes for Mac OS X 10.2 og nyere, og for Quark Xpress 6.x. Programmet koster rundt en tusenlapp. Mer informasjon om denne og andre ”plug-ins” finner du på www.pluggin.se.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: