Ny fargeskriver fra Ricoh

Denne laserskriveren er allerede omtalt som «Editors Choice« i PC Magazine. Aficio CL7200DN/CL7300HDN gir utvidede bruksmuligheter. Aktive brukere av digitale kameraer, som feks eiedomsmeglere, bilforhandlere eller journalister, kan enkelt koble seg til for direkte utskrift av sine bilder uten bruk av PC, forteller Freddy Vollebekk fra Ricoh.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: