Dobbelproduksjon av skattekort

Gunnar Øgård lurer på om to skattekort betyr dobbel skatt i januar 2006 – noe skatteetaten avkrefter. Øgård er en av mange i Midt-Troms som overraskende nok har fått tilsendt skattekortet for 2006 to dager på rad. Både mandag og tirsdag i denne uka. Først trodde han det var en feil på den første forsendelsen, men etter å ha sjekket tallene, har han funnet ut at kortene er helt identiske. – Som en «gammel høyremann» og bedriftsleder har jeg vært forberedt på litt av hvert fra en rødgrønn regjering. Men dobbel skattelegging er likevel mer enn jeg hadde ventet, flirer Øgård. De ansette i Bardu Ambulanse også har fått dobbelt sett og lurer på hvem i Skatteetaten som har trykt på enter-tasten en gang for mye, slik at «systemet» har printet og postet dobbelt sett med skattekort! – Dette er jo en merkostnad som må dekkes inn, forhåpentligvis ikke i form av høyere skatt. Uansett er det rart at ikke internkontrollen er bedre, sier Øgård.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: