Dobbelproduksjon av skattekort

Gunnar Øgård lurer på om to skattekort betyr dobbel skatt i januar 2006 – noe skatteetaten avkrefter. Øgård er en av mange i Midt-Troms som overraskende nok har fått tilsendt skattekortet for 2006 to dager på rad. Både mandag og tirsdag i denne uka. Først trodde han det var en feil på den første forsendelsen, men etter å ha sjekket tallene, har han funnet ut at kortene er helt identiske. – Som en «gammel høyremann» og bedriftsleder har jeg vært forberedt på litt av hvert fra en rødgrønn regjering. Men dobbel skattelegging er likevel mer enn jeg hadde ventet, flirer Øgård. De ansette i Bardu Ambulanse også har fått dobbelt sett og lurer på hvem i Skatteetaten som har trykt på enter-tasten en gang for mye, slik at «systemet» har printet og postet dobbelt sett med skattekort! – Dette er jo en merkostnad som må dekkes inn, forhåpentligvis ikke i form av høyere skatt. Uansett er det rart at ikke internkontrollen er bedre, sier Øgård.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *