Dobbelproduksjon av skattekort

PUBLISERT: 22 desember 2005
OPPDATERT: 21 mars

Gunnar Øgård lurer på om to skattekort betyr dobbel skatt i januar 2006 – noe skatteetaten avkrefter. Øgård er en av mange i Midt-Troms som overraskende nok har fått tilsendt skattekortet for 2006 to dager på rad. Både mandag og tirsdag i denne uka. Først trodde han det var en feil på den første forsendelsen, men etter å ha sjekket tallene, har han funnet ut at kortene er helt identiske. – Som en «gammel høyremann» og bedriftsleder har jeg vært forberedt på litt av hvert fra en rødgrønn regjering. Men dobbel skattelegging er likevel mer enn jeg hadde ventet, flirer Øgård. De ansette i Bardu Ambulanse også har fått dobbelt sett og lurer på hvem i Skatteetaten som har trykt på enter-tasten en gang for mye, slik at «systemet» har printet og postet dobbelt sett med skattekort! – Dette er jo en merkostnad som må dekkes inn, forhåpentligvis ikke i form av høyere skatt. Uansett er det rart at ikke internkontrollen er bedre, sier Øgård.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682