Dagblad-Trykk med flere kutt

Leder Knut Øygård i Dagbladets grafiske klubb er nemlig tilfreds med løsningen så langt. – Drøftinger og slike prosesser holder vi på med. Men foreløpig ser det jo greit ut, sier Øygard til Dagens Næringsliv. Alle de 130 ansatte ved trykkeriet har fått tilbud om frivillige avgangsordninger. Målet er å kutte bemanningen med rundt 18 årsverk og dermed spare et tosifret millionbeløp. Kuttene skal fordeles både på trykkeri, pakkeri og administrasjon, og nedbemanningen skal være sluttført innen 1.februar neste år. Administrerende direktør Jan Hattestad påpeker at de ansatte har deltatt i effektiviseringsprosjektet. – Delprosjektene der både ledelse, ansatte og konsulenter fra Rokade har deltatt, har gått gjennom alle deler av bedriften, og konklusjonene er forankret hos både medarbeidere og klubben, sier Hattestad.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: