Dagblad-Trykk med flere kutt

Leder Knut Øygård i Dagbladets grafiske klubb er nemlig tilfreds med løsningen så langt. – Drøftinger og slike prosesser holder vi på med. Men foreløpig ser det jo greit ut, sier Øygard til Dagens Næringsliv. Alle de 130 ansatte ved trykkeriet har fått tilbud om frivillige avgangsordninger. Målet er å kutte bemanningen med rundt 18 årsverk og dermed spare et tosifret millionbeløp. Kuttene skal fordeles både på trykkeri, pakkeri og administrasjon, og nedbemanningen skal være sluttført innen 1.februar neste år. Administrerende direktør Jan Hattestad påpeker at de ansatte har deltatt i effektiviseringsprosjektet. – Delprosjektene der både ledelse, ansatte og konsulenter fra Rokade har deltatt, har gått gjennom alle deler av bedriften, og konklusjonene er forankret hos både medarbeidere og klubben, sier Hattestad.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: