Sansui med «plug-in» for kataloger

Xpublisha Pro er Sansui Softwares nyeste programvare for automatisk katalogproduksjon. Programmet installeres som en ”plug-in” i Adobe Indesign, og håndterer alt av innkommende data, fra mediedatabaser til Indesign-maler. Fremstilte sider sammenstilles til seksjoner som samles til et trykkbart dokument, komplett med indeksering og omslag. Programmets datakonvertering benytter XSLT, Extensible Stylesheet Language, for konvertering av kildedata som skal benyttes i maler, produktbeskrivelser og planleggingsinformasjon for XML. De konverterte XML-dataene kan senere benyttes for sideombrekking i Indesign.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: