Bredere prøvetrykk fra Dupont

som tilsvarer 60 og 110 centimeter, og benytter Duponts nye rip, Cromanet CS. Largo-systemet kjører på vannbasert blekk og drop-on-demand-teknikk. Maksimal oppløsning på utskrifter er 1200 x 1200 dpi. Skriveren er rullbasert. Du finner mer informasjon på www.dupont.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: