Gradual Software går med i pdf-gruppe

Ghent PDF Workgroup er et bedriftsnettverk som jobber for å utvikle standarder for publiseringsflyt. GWGs spesifikasjoner er retningslinjer for hvordan pdf-filer bør tilpasses. Deltakelsen er en naturlig utvikling, siden selskapets direktør David van Driessche og salgssjef Saskia Desmet begge har vært aktive medlemmer i GWG de siste to årene. – Jeg har vært aktiv i organisasjonen i flere år, sier David van Driessche. Jeg mener gruppen har levert bedre resultater enn forventet og gjennom hardt arbeid spart mange brukere for både tid og penger med sine standarder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: