Adobe Lightroom klart som betautgave for Mac

Lightroom synes å være Adobes svar på Apple Aperture. Utviklingen av Lightroom pågår fortsatt og vil bli tilgjengelig for såvel Mac som Windows og skal kunne brukes på de fleste moderne computere. For å få verdifull respons fra brukere, er det utviklet en betaversjon (kun Mac) for gratis nedlasting, gyldig ut juni måned. Adobe understreker at løsningen fortsatt befinner seg på teststadiet og ønsker seg så mange testbrukere som mulig. Det er bare å starte nedlastingen, fra http://labs.macromedia.com/technologies/lightroom/.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: