Mer farge i Proofmaster versjon 2.1

Perfect Proof har lansert en mindre oppgradering til RIP-løsningen Proofmaster. Versjon 2.1 inneholder blant annet utvidet støtte for avanserte fargeinnstillinger. Ved å benytte det åpne fargebibliotekformatet CXF, kan man overføre skreddersydde definisjoner av dekorfarger mellom førtrykkverktøyene. Et nytt kurveverktøy gjør det mulig å endre punktstigningen samtidig som man endrer opasiteten. På den måten kan gjennomsiktigheten reduseres eller økes i forhold til underliggende farger, noe som i følge Perfect Proof vil gi en mer korrekt gjengivelse av dekorfarger. Allerede nå finnes det støtte for flere fargekanaler, og med versjon 2.1 skal brukerne kunne håndtere DSC 2.0-, Device N- og komposittfiler med duotone-farger. Programmet kan håndtere skriver- og referanseprofiler med opptil 24 fargekanaler. Oppgraderingen til Proofmaster i versjon 2.1 er gratis for alle 2.0-brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: