Mer farge i Proofmaster versjon 2.1

PUBLISERT: 10 januar 2006
OPPDATERT: 10 januar

Perfect Proof har lansert en mindre oppgradering til RIP-løsningen Proofmaster. Versjon 2.1 inneholder blant annet utvidet støtte for avanserte fargeinnstillinger. Ved å benytte det åpne fargebibliotekformatet CXF, kan man overføre skreddersydde definisjoner av dekorfarger mellom førtrykkverktøyene. Et nytt kurveverktøy gjør det mulig å endre punktstigningen samtidig som man endrer opasiteten. På den måten kan gjennomsiktigheten reduseres eller økes i forhold til underliggende farger, noe som i følge Perfect Proof vil gi en mer korrekt gjengivelse av dekorfarger. Allerede nå finnes det støtte for flere fargekanaler, og med versjon 2.1 skal brukerne kunne håndtere DSC 2.0-, Device N- og komposittfiler med duotone-farger. Programmet kan håndtere skriver- og referanseprofiler med opptil 24 fargekanaler. Oppgraderingen til Proofmaster i versjon 2.1 er gratis for alle 2.0-brukere.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri