Mer farge i Proofmaster versjon 2.1

Perfect Proof har lansert en mindre oppgradering til RIP-løsningen Proofmaster. Versjon 2.1 inneholder blant annet utvidet støtte for avanserte fargeinnstillinger. Ved å benytte det åpne fargebibliotekformatet CXF, kan man overføre skreddersydde definisjoner av dekorfarger mellom førtrykkverktøyene. Et nytt kurveverktøy gjør det mulig å endre punktstigningen samtidig som man endrer opasiteten. På den måten kan gjennomsiktigheten reduseres eller økes i forhold til underliggende farger, noe som i følge Perfect Proof vil gi en mer korrekt gjengivelse av dekorfarger. Allerede nå finnes det støtte for flere fargekanaler, og med versjon 2.1 skal brukerne kunne håndtere DSC 2.0-, Device N- og komposittfiler med duotone-farger. Programmet kan håndtere skriver- og referanseprofiler med opptil 24 fargekanaler. Oppgraderingen til Proofmaster i versjon 2.1 er gratis for alle 2.0-brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: