Extensis klar med Suitcase Fusion

Programmet skal gi all nødvendig informasjon om fontene. I tillegg til navn på fonten inngår versjonsnummer, klassifisering og fonttype. Nye Suitcase Fusion har også et «font-hvelv», dvs. en sentralisert lagringsplass for fonter som integrerer Suitcase Fusion database. Suitcase Fusion benytter multi-kriterier for identifisering og aktivering av fonter. Suitcase Fusion’s Font Sense teknologi skal sikre jevn arbeidsflyt ved identifisering, lokalisering og aktivering av nøyaktig de fontene som brukes i et dokument. Les mer om produktet på den norske distributøren Infinigates sine nettisder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: