Formgiververktøy i versjon 5

Blant nyhetene i versjon 5 er et oppdatert brukergrensesnitt. Fargebiblioteket er oppdatert til 2005-standard og prøvekartbiblioteket kan nå vise sidenummer. ADT Launcher er en funksjon som hjelper brukeren å gi tilgang til gjenkommende programmer og filer som brukes i produksjonen. Art Directors Toolkit 5.0 fås for Mac OS X og koster mindre enn 300 kroner og oppgraderingen omtrent det halve.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: