Formgiververktøy i versjon 5

Blant nyhetene i versjon 5 er et oppdatert brukergrensesnitt. Fargebiblioteket er oppdatert til 2005-standard og prøvekartbiblioteket kan nå vise sidenummer. ADT Launcher er en funksjon som hjelper brukeren å gi tilgang til gjenkommende programmer og filer som brukes i produksjonen. Art Directors Toolkit 5.0 fås for Mac OS X og koster mindre enn 300 kroner og oppgraderingen omtrent det halve.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: