Duplo med fals for digitaltrykk

Duplo DF-1000 er denne produsentens nyeste falsemaskin, utviklet spesielt for digitaltrykksegmentet. Den benytter trykkluft for å transportere og false de enkelte arkene, noe som i følge Duplo vil eliminere avsmitting og forebygge statisk elektrisitet i det trykte dokumentet. Falsemaskinen har en produksjonskapasitet på 240 ark i minuttet, og håndterer opptil 200 grams papir. Magasinet har plass til 1000 ark.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: