Raskere Designjet fra HP

HP har lansert en ny storformatskriver i sin Designjet-serie. 4500-modellen kan håndtere utskriftsbredder på opptil 106 cm i maksimal oppløsning på 2400 x 1200 ppt. I følge HP håndterer skriveren opptil 100 A1-ark i timen i sort/hvitt eller farger. Designjet 4500 er rullbasert og har to innebygde rullmatere som håndterer ruller med 175 meters lengde. For CAD-jobber har HP utviklet to ekstra store blekkbeholdere som kan håndtere opptil 1500 utskrifter i A0-format. Den nye skriveren leveres i tre utgaver; en enklere der kun skriveren inngår, en modell med PostScript-rip og en større modell med tilhørende skanner- og kopifunksjonalitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: