Stora Enso differensierer produkter

Papirprodusenten Stora Enso deler nå inn produktene i to kategorier, for at det skal være enklere å skille ulike papirkvaliteter og bruksområder fra hverandre. Selskapet melder at det har investert mye i å oppnå høyere hvithet i sitt papir i serien Business forms, og har endret navn på papiret Berga Laser Preprint til Berga Classic Preprint. Den nye inndelingen skiller mellom kjerneprodukter og spesialprodukter, og blant kjerneproduktene finner vi Berga Superior Preprint, Berga Classic Preprint, Berga Form Laser og Berga Form. Berga Image Preprint, Berga Cream Preprint og MultiForm Preprint er derimot definert som spesialprodukter. Salgsdirektør Katariina Tanner uttaler at de på denne måten ønsker å klargjøre bruken og fordelene ved produktene for både kunder og kundenes kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *