Stora Enso differensierer produkter

Papirprodusenten Stora Enso deler nå inn produktene i to kategorier, for at det skal være enklere å skille ulike papirkvaliteter og bruksområder fra hverandre. Selskapet melder at det har investert mye i å oppnå høyere hvithet i sitt papir i serien Business forms, og har endret navn på papiret Berga Laser Preprint til Berga Classic Preprint. Den nye inndelingen skiller mellom kjerneprodukter og spesialprodukter, og blant kjerneproduktene finner vi Berga Superior Preprint, Berga Classic Preprint, Berga Form Laser og Berga Form. Berga Image Preprint, Berga Cream Preprint og MultiForm Preprint er derimot definert som spesialprodukter. Salgsdirektør Katariina Tanner uttaler at de på denne måten ønsker å klargjøre bruken og fordelene ved produktene for både kunder og kundenes kunder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: