Spiraliseringsverktøy forenkler arbeidet

Grafisk Spiralisering har laget et nyttig verktøy for å velge rett spiral til innbinding av trykksaker. I en plasteske har de samlet alle sine tilgjengelige spiraltyper, i ulike farger og tykkelser, slik at man både får en oversikt over tilgjengelige løsninger og enkelt kan se hvilke boktykkelser de egner seg for. Spiraliseringsbedriften på Furuset har spesialisert seg på spiralinnbinding, og tilbyr både kaminnbinding (kontinuerlig streng) og tradisjonell spiralisering. De lagerfører fargene rød metallic, blå metallic, sort, hvitt, gull og sølv, og skaffer andre farger på forespørsel. De kraftigste spiraltypene egner seg for boktykkelser helt opptil 24 mm. Daglig leder Arnt Vegar Juliussen tror dette verktøyet gjør det enklere for trykkeriet å velge rett spiraltype, og hente inn forhåndspris. – Vi har lagt ned mye arbeid i dette verktøyet, og har allerede fått tilbakemeldinger om at det forenkler arbeidet for kundene våre, sier han. Spiralsettet kan bestilles ved å kontakte Grafisk Spiralisering på telefon 22 32 48 50 eller på e-post grafiskspiral@iventelo.net.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: