Spiraliseringsverktøy forenkler arbeidet

PUBLISERT: 30 januar 2006
OPPDATERT: 21 mars

Grafisk Spiralisering har laget et nyttig verktøy for å velge rett spiral til innbinding av trykksaker. I en plasteske har de samlet alle sine tilgjengelige spiraltyper, i ulike farger og tykkelser, slik at man både får en oversikt over tilgjengelige løsninger og enkelt kan se hvilke boktykkelser de egner seg for. Spiraliseringsbedriften på Furuset har spesialisert seg på spiralinnbinding, og tilbyr både kaminnbinding (kontinuerlig streng) og tradisjonell spiralisering. De lagerfører fargene rød metallic, blå metallic, sort, hvitt, gull og sølv, og skaffer andre farger på forespørsel. De kraftigste spiraltypene egner seg for boktykkelser helt opptil 24 mm. Daglig leder Arnt Vegar Juliussen tror dette verktøyet gjør det enklere for trykkeriet å velge rett spiraltype, og hente inn forhåndspris. – Vi har lagt ned mye arbeid i dette verktøyet, og har allerede fått tilbakemeldinger om at det forenkler arbeidet for kundene våre, sier han. Spiralsettet kan bestilles ved å kontakte Grafisk Spiralisering på telefon 22 32 48 50 eller på e-post grafiskspiral@iventelo.net.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo