Spiraliseringsverktøy forenkler arbeidet

Grafisk Spiralisering har laget et nyttig verktøy for å velge rett spiral til innbinding av trykksaker. I en plasteske har de samlet alle sine tilgjengelige spiraltyper, i ulike farger og tykkelser, slik at man både får en oversikt over tilgjengelige løsninger og enkelt kan se hvilke boktykkelser de egner seg for. Spiraliseringsbedriften på Furuset har spesialisert seg på spiralinnbinding, og tilbyr både kaminnbinding (kontinuerlig streng) og tradisjonell spiralisering. De lagerfører fargene rød metallic, blå metallic, sort, hvitt, gull og sølv, og skaffer andre farger på forespørsel. De kraftigste spiraltypene egner seg for boktykkelser helt opptil 24 mm. Daglig leder Arnt Vegar Juliussen tror dette verktøyet gjør det enklere for trykkeriet å velge rett spiraltype, og hente inn forhåndspris. – Vi har lagt ned mye arbeid i dette verktøyet, og har allerede fått tilbakemeldinger om at det forenkler arbeidet for kundene våre, sier han. Spiralsettet kan bestilles ved å kontakte Grafisk Spiralisering på telefon 22 32 48 50 eller på e-post grafiskspiral@iventelo.net.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: