Papirserien MultiColours overtar for Colorit

Nå lanserer Papyrus en helt nye serie farget papir med navnet MultiColours. Den finnes i 33 farger pluss konvolutter, i 7 ulike gramvekter. Samtidig forsvinner Colorit-serien fra sortimentet. Endringene kommer som en følge av at markedet for farget finpapir har sunket betydelig de siste årene. I følge Lars Ericsson, International Product Manager i Papyrus, har salget av farget papir sunket med mellom 8 og 15 prosent hvert år de siste 5 årene. Han tror nedgangen har sammenheng med at utskriftsjobbene blir stadig mer standardiserte, og at valg av papir kommer inn stadig senere i produksjonsprosessen. – Dermed mister papiret betydning som dynamisk kommunikasjonsfaktor, sier Lars Ericsson. Han tror også at formgivere og trykksakskjøpere trenger enkle og klare råd for når og hvorfor man bør benytte farget papir for å gjøre markedsmateriellet mer effektivt og ha sterkere innflytelse. Denne rollen ønsker nå Papyrus å fylle, blant annet gjennom nærmere kontakt med sluttbrukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: