Papirserien MultiColours overtar for Colorit

Nå lanserer Papyrus en helt nye serie farget papir med navnet MultiColours. Den finnes i 33 farger pluss konvolutter, i 7 ulike gramvekter. Samtidig forsvinner Colorit-serien fra sortimentet. Endringene kommer som en følge av at markedet for farget finpapir har sunket betydelig de siste årene. I følge Lars Ericsson, International Product Manager i Papyrus, har salget av farget papir sunket med mellom 8 og 15 prosent hvert år de siste 5 årene. Han tror nedgangen har sammenheng med at utskriftsjobbene blir stadig mer standardiserte, og at valg av papir kommer inn stadig senere i produksjonsprosessen. – Dermed mister papiret betydning som dynamisk kommunikasjonsfaktor, sier Lars Ericsson. Han tror også at formgivere og trykksakskjøpere trenger enkle og klare råd for når og hvorfor man bør benytte farget papir for å gjøre markedsmateriellet mer effektivt og ha sterkere innflytelse. Denne rollen ønsker nå Papyrus å fylle, blant annet gjennom nærmere kontakt med sluttbrukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: