Papirserien MultiColours overtar for Colorit

Nå lanserer Papyrus en helt nye serie farget papir med navnet MultiColours. Den finnes i 33 farger pluss konvolutter, i 7 ulike gramvekter. Samtidig forsvinner Colorit-serien fra sortimentet. Endringene kommer som en følge av at markedet for farget finpapir har sunket betydelig de siste årene. I følge Lars Ericsson, International Product Manager i Papyrus, har salget av farget papir sunket med mellom 8 og 15 prosent hvert år de siste 5 årene. Han tror nedgangen har sammenheng med at utskriftsjobbene blir stadig mer standardiserte, og at valg av papir kommer inn stadig senere i produksjonsprosessen. – Dermed mister papiret betydning som dynamisk kommunikasjonsfaktor, sier Lars Ericsson. Han tror også at formgivere og trykksakskjøpere trenger enkle og klare råd for når og hvorfor man bør benytte farget papir for å gjøre markedsmateriellet mer effektivt og ha sterkere innflytelse. Denne rollen ønsker nå Papyrus å fylle, blant annet gjennom nærmere kontakt med sluttbrukerne.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: