Fluid Mask klar for både Mac og Windows

«Plug-in»-programmet Fluid Mask fra Vertus er nå klar i en Windows-versjon. Fluid Mask benyttes fra Photoshop for å maske ut og frilegge bilder. Programmet benytter en egenutviklet motor som analyserer bildets egenskaper før det etablerer et håndteringslag (Image Information Layer) med metainformasjon om objekter i bildet, farger og nyanser. Med dette som utgangspunkt blir det i følge produsenten enklere å frilegge ulike typer bilder, også de mest krevende. Vertus Fluid Mask leverers for både Windows XP og Mac OS X, til en pris av 249 dollar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: