X-Rite kjøper GretagMacbeth

De to gigantene innenfor fargeteknologi orienterte markedet om den forestående fusjonen den 31. januar. Det er X-Rite som vil overta aksjene i GretagMacbeths moderselskap Amazys Holding AG, og X-Rites administrerende direktør vil lede det sammenslåtte selskapet videre. Frem til fusjonen er gjennomført, trolig sent på våren i år, vil de to selskapene holde frem med begge navn, både når det gjelder produkter og tjenester og når det gjelder kontaktpersoner. Kjøpesummen er på ikke mindre enn 220 millioner USD. X-Rite er representert med eget selskap i 18 land, og tilbyr produktene sine i mer enn 100 land. Heller ikke det sveitsiske GretagMacbeth er noen smågutt, så vi snakker virkelig om at det nå etableres et gigantselskap innenfor fargeteknologi. De to selskapene har omfattende forsknings- og utviklingsavdelinger som vil bli slått sammen. Det nye selskapet har som målsetting å tilby enda bedre produkter og et høyere servicenivå til bransjer som grafisk, foto, medisin, bilproduksjon, tekstilproduksjon og andre.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *