Quark tilbyr rimelig oppgradering til versjon 7

Quark forteller at de nå tilbyr kunder å kjøpe eller oppgradere til Quark XPress versjon 6.5, og dermed få muligheten til å oppgradere til versjon 7 senere i år for kun EUR 79. De som har hengt med en stund, vet at Quark ikke alltid har sluppet sine versjoner til lovt tidspunkt, men Gavin Drake i Quark sier i hvertfall at neste versjon kommer dette året. Han hevder at den vil representere et kvantesprang fremover på en rekke områder, og tror mange vegrer seg for å oppgradere til versjon 6.5 nå, fordi de vet at det snart kommer en ny versjon. Budskapet i denne kampanjen er derfor at det ikke finnes noen argumenter for å vente. – Nå er det ingen grunn til å vente, fordi du vet at neste oppgradering kun koster noen få Euro, sier han. Versjon 6.5 inneholder blant annet støtte for bilder i Photoshop-format, funksjoner for bildeoptimalisering, ulike filtre og funksjoner for synkronisert tekst. I følge Quark er oppgraderingen til 6.5 den raskest selgende oppgraderingen i deres historie. Oppgradering kan bestilles gjennom forhandlere eller direkte fra Quark, og produktet vil inneholde en kupong som gir rett til å oppgradere til versjon 7 for Eur 79. Selskapet anbefaler å få bekreftet at verdikupongen er inkludert når de bestiller fra forhandler, så de ikke risikerer å få en pakke som er produsert før kampanjen trådte i kraft. De understreker også at leveringskostnader kommer i tillegg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: