Quark tilbyr rimelig oppgradering til versjon 7

PUBLISERT: 8 februar 2006
OPPDATERT: 8 februar

Quark forteller at de nå tilbyr kunder å kjøpe eller oppgradere til Quark XPress versjon 6.5, og dermed få muligheten til å oppgradere til versjon 7 senere i år for kun EUR 79. De som har hengt med en stund, vet at Quark ikke alltid har sluppet sine versjoner til lovt tidspunkt, men Gavin Drake i Quark sier i hvertfall at neste versjon kommer dette året. Han hevder at den vil representere et kvantesprang fremover på en rekke områder, og tror mange vegrer seg for å oppgradere til versjon 6.5 nå, fordi de vet at det snart kommer en ny versjon. Budskapet i denne kampanjen er derfor at det ikke finnes noen argumenter for å vente. – Nå er det ingen grunn til å vente, fordi du vet at neste oppgradering kun koster noen få Euro, sier han. Versjon 6.5 inneholder blant annet støtte for bilder i Photoshop-format, funksjoner for bildeoptimalisering, ulike filtre og funksjoner for synkronisert tekst. I følge Quark er oppgraderingen til 6.5 den raskest selgende oppgraderingen i deres historie. Oppgradering kan bestilles gjennom forhandlere eller direkte fra Quark, og produktet vil inneholde en kupong som gir rett til å oppgradere til versjon 7 for Eur 79. Selskapet anbefaler å få bekreftet at verdikupongen er inkludert når de bestiller fra forhandler, så de ikke risikerer å få en pakke som er produsert før kampanjen trådte i kraft. De understreker også at leveringskostnader kommer i tillegg.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie