Fartsrekord fra Fujifilms nye CTP

Fujifilms CTP-system Luxel V-9600 gikk for å være verdens hurtigste platesetter i B1-format. Det nye flaggskipet Luxel V-8 slår rekorden til forløperen – den er nemlig 15% raskere enn Luxel V-9600. På et nylig avholdt pressemøte blev det fortalt at den nye maskinen kan produsere opptil 70 plater/time i 1200 ppt (50 plater i 2400 ppt), og at et platesett med fire plater i B1-format kan kjøres ut på kun tre og et halvt minutt. Luxel V-8 er bygget på erfaringene fra Luxel V-9600, som er installert hos mer enn 1.800 eksemplarer i 60 land. Med forbedret optikk og en mer optimal bane for laserstrålen, oppnås mindre signalstøy, og dermed et skarpere og mer nøyaktig laserpunkt, hevder den japanske produsenten. Den høye hastigheten oppnås ved bruk av dobbel laseroptikk, forbedret plateinnføring og en spinnerenhet som roterer 60.000 ganger i minuttet. Den nye CTP-løsningen introduseres i to versjoner; HD og HS. Det betyr henholdsvis High Definition og High Speed – og begge forventes å være tilgjengelig fra juni. Ja, i år selvfølgelig…

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: